Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Patoyla Alanın birlikte takımımıza transfer olma olasılığı çok çok düşük. Muhtemelen Alan - Tetteh veya Alan - Scout transferi olacak.

Alan Pato beraber gelirse yıllık 8 milyon Euro gibi ödememiz lazım bu iki oyuncuya. Serdar'ın Eren'in 1-2 milyonunu ödeyemeyen yönetim iki futbolcuya bu kadar maaş bağlayabilir mi sizce? Alan Tetteh daha makul duruyor.

pato 10 numara yada sahte 9 tarzında bir forvet , alıp da ilerde çakık oynatırsak kaybolur gider.Mümkün olduğunca toplu oyunda olması lazım ama çok iyi anlaşabileceği oyuncular var bizde , belhanda ve fegholi keza mariano ile tek top yapabilir.

Alan Pato beraber gelirse yıllık 8 milyon Euro gibi ödememiz lazım bu iki oyuncuya. Serdar'ın Eren'in 1-2 milyonunu ödeyemeyen yönetim iki futbolcuya bu kadar maaş bağlayabilir mi sizce? Alan Tetteh daha makul duruyor.
alan tetteh mi
pato tetteh mi?

ben olsam pato'yu seçerdim.Bizde patlama yaparsa çok iyi piyasası var.

Iste forvet
DxYym1cXQAMiSwA

İşte bu
:cimbom:

Gazetede Alan Carvalho'nun Göztepe maçında sahada olacağını yazmıştık...
Galatasaray golcüsüne kavuşuyor?
Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar, Alan Carvalho'yu almak ve transferde son pürüzleri de çözmek adına Dubai'ye gitti.. Spor Arena on Twitter

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alan - Pato - Tetteh 3'lüsünden herhangi ikisi gelsin ve nöbeti kapatın.

Son 10 gün..

Alarmı kurdum transferi erkenden öğreneyim diye. Yatıyom ben yine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sizce bize bir Pivot Forvet sartmi? Yoksa kendi basina cok kolayca adam eksilten ceza sahasina girip kendi üretti pozsiyonu tamamlayn bir forvet mi daha önemli? Veya söyle diyim tek bir Forvet gelecekse o Tetteh gibi bir Pivot Forvet mi olmali yoksa Pato gibi tekniki üst düzey bir oyuncumu?
İkisi de lazim,macin gidisatina gore farkli ozellikteki adamlari kullanmak sart

2 defans oyuncumuz kaldı. Maicon - Marcao hadi Semih de geldi dersek bu 3 stoper tüm 2. yarı boyunca bize yeterli olur mu? Ozan Kabak yerine Gökay Güney aynı performansı verir mi? Serdar Aziz yerine, Semih aynı verimi verir mi?

Takımın en az golcü kadar diğer bir eksiği defans bence Maicon - Marcao defans hattı çoğu maçta patlayacaktır. Ankaragücü maçı bir ölçüt değil. Önümüzdeki Göztepe ve Alanya deplasmanı, evimizde Trabzon ve deplasmanda Kasımpaşa maçları. Önümüzdeki 4 maç belirleyici olacaktır. Bu 4 maçtan, gol yemeden tamamlayacağımız kaç maç olur?

Bence Maicon'u 5 milyon Euro'ya satıp bizim eski oyuncumuz Denayer tarzında hızlı bir defans oyuncusu almamız gerekiyor. Ancak Devre arasında kalan 10 gün süre içerisinde bunu başaracaklarını sanmıyorum. Sezon sonuna kaldı yani defans operasyonu.

Alan en geç yarın İstanbul'a geliyormuş. İbrahim Seten yazdı şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt