Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.256
- 42.994
- 3.748
Erhan Telliye itibar etmeyin vaktiyle çok sallıyordu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
videolarda efsane. yarısını oynasa 10 belhanda eder10 istiyorlarmış ya çok 5-6 olsa denenebilir.. hiç izlemedim sen videolardan çok övdün ama canlı görmek lazım
Tettehyi rodop yatirmis ..
Tetteh yas 12 milyon euro istiyolarmıs
Pato alan uygun
Ikisinin maası sıkıntı nasıl cözücekler merak icindeyim
Hacı patoyu alalım da bırak batalım.... Aç bir iki video izle sen de batmak istersinHerkes yıldız transfer meraklısı Türkiye'de kimse yalan söylemesin şimdi Pato Alan ikilisi yanlış olur yüksek maaş yükü ve 30una gelmiş oyuncular ile batarsın tabi. Yüksek bonservis verilsin ama düşük maaşlı oyuncu alınsın Tetteh nasıl bir oyuncu bilmiyorum ama bu doğru bir yol böyle transferler yapmalıyız
Fiyat arttırmıslarTetteh 7.5m degil miydi anlasilmisti vs. ?
Hacı patoyu alalım da bırak batalım.... Aç bir iki video izle sen de batmak istersin
Fiyat arttırmıslar
Alan dısında transfer olacağını zannetmiyorum aslında
O potansiyel o cap gözükmüyor sevgili baskanımızda
Seni severim diyor sanki
Alan yerine bende Pato'yu isterim ama ne bonservis ne maaşı ile ilgili bilgi okumadım daha maliyetleri yakınsa kesinlikle Pato tercih edilmeli. Ben ikisinin aynı anda alınmasını doğru bulmuyorumHacı patoyu alalım da bırak batalım.... Aç bir iki video izle sen de batmak istersin
[B]De Marke Sports[/B] @[B]demarkesports[/B] 10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Galatasaraylı yöneticiler, Alan ve Pato transferini noktalamak için girişimleri sürdürüyor. Tetteh ise Fatih Terim'in 1. tercihi. Tetteh transferi olduğu takdirde Alan-Pato ikilisinden sadece Alan transfer edilecek.#DeMarkeÖzel
Ftor bey gene kazik sokma derdinde.[B]De Marke Sports[/B] @[B]demarkesports[/B] 10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Galatasaraylı yöneticiler, Alan ve Pato transferini noktalamak için girişimleri sürdürüyor. Tetteh ise Fatih Terim'in 1. tercihi. Tetteh transferi olduğu takdirde Alan-Pato ikilisinden sadece Alan transfer edilecek.#DeMarkeÖzel
Durun atmayın adamı boşuna. Fanatik vermiş demin oradan görmüştür.Kaynagin yoksa konudan atacagim