Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre mor mu istemez tam fenerlik futbolcu tahtı ile fenerlileri iyi çıldırtır

Tettehden haric hic genc forvet yokmu dünyada? Rahat 2 haftadir onunla ugrasiliyor. Genc biri geliyorsa 5 milyonu gecmemli bonservisi

f6a7bdd7e65f4c8a47613e8896e15218.jpg

FT: Emre hadi isin oglum giriyorsun.
EM: isinmiyorum LAN

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Savaş Çorlu: "7 numara Alan ile sahibini buluyor ama 9 kim olacak o önemli. Demba Ba askıya alındı. Gündemdeydi ama askıya alındı. Benim beklediğim Alan'ın da üzerinde bir golcü olur. 3,5 yıllık bir sözleşme. İmza parası + maaş 4 M€, bonservis de 3 M€ olacak."

Getirin Elmander gibi birini , ilerde zeki , teknik olsun. Muazzam finisher olmasa da olur , salak forvet istemiyoruz.

Gomis mükemmel finisherdı ama ligin son haftaları hırs yapıp abandığı toplar yerine köşeye hafifçe bıraksa daha erken şampiyonduk.
Nasil daha erken?
Zaten fener macindan sonra tum maclari kazandik.

tetteh'e o kadar para gömüleceğine pato alınır.
ama tabi tetteh'in olası senelik maaşı pato'nun olası maaşının yarısı kadar falan olur.

ONACHU gelecek hazır olun. Gerçek pivot santrafor Danimarka liginin tozunu attırdı. 201 boyunda 24 yaş tam bir kule

Alan için 4.5 milyon euro konuşulan maaş. Pato da aynı aralıkta, muhtemelen daha yüksek. İkisine de bonservis ödenecek. Alan'a imza parası da verilecek büyük ihtimalle Pato da isteyecek. Beraber gelmeleri imkansız gibi duruyor. En az 3-4 yıllık da sözleşme isterler, İlk aşamada bile cebimizden 9-10 milyon çıkacak gibi bilemiyorum fena patlayabiliriz. Erhan Telli ne kadar güvenilir sizin takdirinize kalmış ama söylediğine göre bizim yöneticiler ikisini de getirmeye çalışıyorlarmış ve haberler olumluymuş.

Tetteh highlight videolarında bile kaba tabirle "kazma" bir adama benziyor. Çok hücum presi falan yapan bir tip de değil gibi. Yine de yaşı genç, başka kulüpler de ilgileniyor 4-5 milyona satabilirsin çok kötü oynamazsa. Maaşı da az olacaktır. Dolayısıyla o kısımda pek risk yok 2-3 milyon zarar edersin. Asıl riskli nokta bizde göstereceği yarım dönemlik performans. Pato-Alan bu konuda risksiz, sakatlık falan olmazsa dağıtırlar ama Tetteh konusunda aynısını söyleyemiyoruz. Pato-Alan da bu sözleşmeler sebebiyle riskli ilerisi adına.

Yine de Pato için her türlü riske girilir bana kalırsa.

Alan için 4.5 milyon euro konuşulan maaş. Pato da aynı aralıkta, muhtemelen daha yüksek. İkisine de bonservis ödenecek. Alan'a imza parası da verilecek büyük ihtimalle Pato da isteyecek. Beraber gelmeleri imkansız gibi duruyor. En az 3-4 yıllık da sözleşme isterler, İlk aşamada bile cebimizden 9-10 milyon çıkacak gibi bilemiyorum fena patlayabiliriz. Erhan Telli ne kadar güvenilir sizin takdirinize kalmış ama söylediğine göre bizim yöneticiler ikisini de getirmeye çalışıyorlarmış ve haberler olumluymuş.

Tetteh highlight videolarında bile kaba tabirle "kazma" bir adama benziyor. Çok hücum presi falan yapan bir tip de değil gibi. Yine de yaşı genç, başka kulüpler de ilgileniyor 4-5 milyona satabilirsin çok kötü oynamazsa. Maaşı da az olacaktır. Dolayısıyla o kısımda pek risk yok 2-3 milyon zarar edersin. Asıl riskli nokta bizde göstereceği yarım dönemlik performans. Pato-Alan bu konuda risksiz, sakatlık falan olmazsa dağıtırlar ama Tetteh konusunda aynısını söyleyemiyoruz. Pato-Alan da bu sözleşmeler sebebiyle riskli ilerisi adına.

Yine de Pato için her türlü riske girilir bana kalırsa.

Hem alani, hem patoyu 2-3 sene sonra rahat satarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt