Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pato yillik 5.5 milyon euro civari maas aliyor, 12 falan yok yani.

sahur programi sunan serdar tuncer patoyu nereden duydu acaba? ulan abdürrahim. kimlere haber veriyorsun :D yakinda nihat hatipoglu bile transfer aciklayacak

Ulan Pato gelse de ortalığı yaksak dünya gözüyle bir forvet izleyebilmiş olsak ...

Pato o 5.5m'yi garanti bir yil daha kazanacak, kontrati bitiyor. Kulup de bu maasi veremez gibi.

Biz kendisine 3.5 yillik bir kontrat ve yuklu maas verirsek kosa kosa gelir. Kontratinin son senesi Araplara falan cakariz.

Temel sikinti niyeti Avrupa'ya donmekse daha iyi taliplerin cikacak olmasi. Aksi takdirde Cin'de kalir zaten baska bir Cin kulubu basar parayi.

Eminim ilgilenmedigimize. Alan + Tetteh plan, bunlardan biri olmazsa da Pato degil bunlardan kotu biri gelir.

Beter olsunlar şike sürecini unutmadık Allah’ın sopası yok düşüp ye çıkamazlar inşallah darısı sekiztaş ve akbilspora hamsileri saymıyorum onlar looser zaten allah onların belasını tümden vermiş
Allah'a havale ediyorum.Beddua ile işim olmaz.

Pato'nun menajeri konuşmak istemiyorum hassas bir süreçteyiz demiş bizimle ilgili.

Pato bizde çoşar mı ahbab.

Nedir bu konuda ki fikriyatın

bayağı seksi 1 kulüp oluruz.

Ayrıca fünsal pato gelirse değişik şeyler yapacağını söylemiş idi.

Ajansspor röportaj yaptıysa o transferle ilgi alaka yoktur. Bu adamlar ne hikmetse dünyadaki tüm menajerlerle anında irtibati kuruyorlar ama her haberleri yalan dolan. Malesef olmaz. Bu transfer bu dkdan sonra

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan

#Alexandre

M. Cengiz : İstesem Alan'ı alırdım ama alamadım. Uğraştığımı da bilin yani.

DuoSwi5WwAE21FM.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt