- 20 Mayıs 2011
- 23.104
- 10.130
- 1.873
yılda 12m kazanan bir admaı takıma getirmemiz mümkün değil. taş çatlasın 4.5 falan verdik diyelim geri kalanını öpücükle mi tamamlıcaz.
Net 8 falandır 12 brüt olması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yılda 12m kazanan bir admaı takıma getirmemiz mümkün değil. taş çatlasın 4.5 falan verdik diyelim geri kalanını öpücükle mi tamamlıcaz.
Adamın takımı dağılmış diyorlar. Boşta mı kalacakmıi ne galibayılda 12m kazanan bir admaı takıma getirmemiz mümkün değil. taş çatlasın 4.5 falan verdik diyelim geri kalanını öpücükle mi tamamlıcaz.
Beşiktaşlı Fenerli muhabbetleri 2000 yılında kaldı.Artık herkes paraya ve oynama şansına bakıyo.ben bolvadinde okudum üniyi alperde oralı abisiyle babasıyla konuşmuşlugum var bütün bolvadin biliyor alper kücükken beşiktaşlıymış
gene çok fazla. ciddi kaynak lazım onun için. pato olayı hikaye kısacası çok aldanmayın.Net 8 falandır 12 brüt olması lazım.
Allah'a havale ediyorum.Beddua ile işim olmaz.Beter olsunlar şike sürecini unutmadık Allah’ın sopası yok düşüp ye çıkamazlar inşallah darısı sekiztaş ve akbilspora hamsileri saymıyorum onlar looser zaten allah onların belasını tümden vermiş
Pato'nun menajeri konuşmak istemiyorum hassas bir süreçteyiz demiş bizimle ilgili.
Böyle düşününce de aklıma gaz alma haberi gibi geliyo.Falcao-Balotelli gibi..sahur programi sunan serdar tuncer patoyu nereden duydu acaba? ulan abdürrahim. kimlere haber veriyorsunyakinda nihat hatipoglu bile transfer aciklayacak
Hocamın canı sıkkın, bizimki gibi.