- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ee kap nerde
Atma yıllık 1.2 milyon euro net alıyor.İspatla bakalım yarısını yıllık aldığını.Öz evlat Semih Kayaya yarım sezon için 3.700.000 tl ha.
Hey yavrum hey. Kendisi Pragda bu paranın yarısını bütün sezon sezon alıyor onuda ekleyeyim. Aynı paraya Mangalayı kiralardın Maiconuda satıp Gökayıda a takıma çıkarırdın. Ama düşünecek adam yok malesef.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynı paraya Mangala'nın 3. Bacağını kiralarsınÖz evlat Semih Kayaya yarım sezon için 3.700.000 tl ha.
Hey yavrum hey. Kendisi Pragda bu paranın yarısını bütün sezon sezon alıyor onuda ekleyeyim. Aynı paraya Mangalayı kiralardın Maiconuda satıp Gökayıda a takıma çıkarırdın. Ama düşünecek adam yok malesef.
Savundugunuz muhteşem yönetim bugun de forvet aldimi ?
Dursun gibi delikanli adama kurban olun siz.
Everton Mangalayi bedavaya kiralamisti ama maasi Semihin 2 katidir.
Yiğeninin otel parasını, Rus parasını kulube fatura eden delikanlımı?Savundugunuz muhteşem yönetim bugun de forvet aldimi ?
altyapı topçularının fizikler lesh
Savundugunuz muhteşem yönetim bugun de forvet aldimi ?
Hayir takimin omurgasini kurup hocayi getiren delikanli.Yiğeninin otel parasını, Rus parasını kulube fatura eden delikanlımı?
semih rotasyona alındı.mirandalar bekliyodunuz ama olmadı işte