Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun bokunu çıkardınız gençler. Bir Galatasaray’lının ben dahil en çok övündüğü şeylerden biriside nereli olursa olsun ırkçılık yapmamasıdır. Ama son zamanlar da özellikle Belhanda transfer edildikten sonra sırf Arap asıllı olduğundan dolayı forumda sürekli aşağılanmaya çalışılıyor. Yakışmıyor kardeşim. Sözüm geneledir. Senin Türk olman veya Arap olman bişeyi ifade etmiyor.Adammısın işine saygın varmı ona bakılır. Bizim ülkemizde en sevilmeyen Yahudiler bile saygı gördü. Balili ve Revivo’yu izleyen bilir. Velhasılı kelam bu saçmalıktan vazgeçelim. İşini yapıyorsa herkes saygı görmeli. Ben daha Belhanda veya Feghouli’nin saygısızlık yaptıklarını görmedim.Herkese saygılar.

albayrak ve haneder alan ve patoyu aynı uçağa bindirin yollayın siz orda kalın böylece harika bir transfer sezonu geçirmiş oluruz, önümüzdeki yıllarıda kurtarmış oluruz hem..

Hala transfer bekleyen var açık mert korkusuz. Arkadas, benim gibi issiz, güçsüz, gününün 6 saatini forumda geçirip, kısa sürede bu kadar mesajı olan(4 hafta cezaya rağmen) biri bile 1 hafta önce buraya yazmayı bıraktı, siz ne yapıyorsunuz aga, bu nasıl bir inanmışlık? Alacak olsalar çöp semih, emre gibiler yerine hemen 1.gün forveti bitirirlerdi. 14 milyon kara geçtik hala transfer yok, üstelik bu dönem harcamadığını yazın harcama şansın yok, aktarılmıyor yani, buna rağmen forvet trasferi yok koca galatasarayda.

Hala transfer bekleyen var açık mert korkusuz. Arkadas, benim gibi issiz, güçsüz, gününün 6 saatini forumda geçirip, kısa sürede bu kadar mesajı olan(4 hafta cezaya rağmen) biri bile 1 hafta önce buraya yazmayı bıraktı, siz ne yapıyorsunuz aga, bu nasıl bir inanmışlık? Alacak olsalar çöp semih, emre gibiler yerine hemen 1.gün forveti bitirirlerdi. 14 milyon kara geçtik hala transfer yok, üstelik bu dönem harcamadığını yazın harcama şansın yok, aktarılmıyor yani, buna rağmen forvet trasferi yok koca galatasarayda.

Umudunu yitirme renktaş, gelir inşallah.

Ne hikmetse ırkçılık yapanların hep aynı kişi olmaları..

Forumun bokunu çıkardınız gençler. Bir Galatasaray’lının ben dahil en çok övündüğü şeylerden biriside nereli olursa olsun ırkçılık yapmamasıdır. Ama son zamanlar da özellikle Belhanda transfer edildikten sonra sırf Arap asıllı olduğundan dolayı forumda sürekli aşağılanmaya çalışılıyor. Yakışmıyor kardeşim. Sözüm geneledir. Senin Türk olman veya Arap olman bişeyi ifade etmiyor.Adammısın işine saygın varmı ona bakılır. Bizim ülkemizde en sevilmeyen Yahudiler bile saygı gördü. Balili ve Revivo’yu izleyen bilir. Velhasılı kelam bu saçmalıktan vazgeçelim. İşini yapıyorsa herkes saygı görmeli. Ben daha Belhanda veya Feghouli’nin saygısızlık yaptıklarını görmedim.Herkese saygılar.
Hocam yapma neden soso hiç aşağılanmıyor. Arap dediklerimiz de yıllarca fransada yaşamış insanlar. Kendilerini aşağılayan insanlara medeniyet dersi verecek kalitede insanlar. Açıkçası belhandanın durumu wesleyden gelen bi durum. O dönem hem wesley hem belhanda yıprandı. Belhandadaki olay gamsızlık ve takımı eksik bırakmakla sonuçlandığı için bi nefret var. Tspor maçında o hareketi yapmasaydı o maçı çevireceğimize inanıyordum. Tepkiler bu nedenle bence.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twitter'da genel olarak Pato transferinde Galatasaray'ın Pato'nun kulübüyle arasındaki sorunları çözmesini beklediğine dair haberler var. Bunca süredir Alan transferi için beklenmediğini düşünmek istediğimden bu haberlere inanmak istiyorum. :cry:

Yanliz biz burda aylardir iki forvet bekliyoruz.. bizim yonetim 2 defans aliyor. Acaba trolleniyor muyuz ????

DxcsmSJWwAMAzsC.jpg:large

Dursun un kurduğu düzenle şampiyon oldular.ş.ligi zaten bu farkın sebebi. Aptallık edip Gomisi göndermeselerdi şimdi kar 60 milyon TL idi. Bizi yutturmasınlar.
Dursunun kurduğu düzenle 267 milyon tl zarar ettik.ebemizi silkeleyip gitti hala ne diyorsunuz pes artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt