Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beinsports da guvenilir degil

Sissoko fener olayi
Milik bize olayi

baya patladilar bu sene

NEWZAT ve setenden baska kolpa

Demba Ba alınırsa; bize efsane şu tezahüratı söylemekten başka bir şey düşmez: Her gece barlarda siz eğlendiniz, parayı karıyla kızla yediniz,yüz yıllık kulübü rezil ettiniz, toplayın bavulu lay la la lay...

arklar sizlere önemle hatırlatmak isterim ki ibrahim setende gs muhabiri değilidir

her neyse alan alındı.tetteh de gelir inşallah.ama bjklilerin bile takmadıgı bjk muhabirinin verdiği yalan haberlerle bi gece geçirmek istemiyorum.o yuzden eyvallah

Hoca genç istiyor böyle bi bütçe varken babaya evet demez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geldi de ne oldu DEMBA BAAAA
Kooydukkk yinee 8taşaaaa
inseydiniz keşke sahayaaaa
B.Yilmaz koyuncaaaaaaaa

Tetteh olmuyor diye Demba ba alınır mı, alternatifi o muymuş?

ayrıca hoca yaslı oyuncu istemiyorum dedi.sakat ve şikeci bi adamdansa sorunlu balotelliyi isterdi istese

balkonda sigara içerken şambaba'nın arenada beşiktaşa yağladığı golü görür gibi oldum

Daha dün askıya alındı haberi çıkmadı mı? Karıştırmak istiyor ortalığı aklınca malzeme vermeyin.

O kadar netim ki demba ba imkansız. Ozan satılmasaydı en son ihtimal olarak gelebilirdi. Ama şimdi İMKANSIZ rahat olun

Yanlız Alan ve Pato gelirse kim kesik yiyecek. Onyekuru ve Feghouli acaip formda. Hadi Sinan kesildi. Diğeri kim? Fegholu,Onyekuru,Alan ve Pato aynı anda sahada. Nasıl birşey olur bilmiyorum.

ulan bu resmi site ne boka yarar. Falcao'dur bilmem nedir niye yalanlamiyorsunuz zamanında beceriksiz herifler, böyle haberlerden sonra kimi alırsanız alın taraftar memnun olmaz

Fikstüre baktim da 17 marttaki bursa deplasmanindan sonra bir dahaki maçımız 7 nisanda, ne arası bu bu kadar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt