Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene ramazan da erken geliyor, ligin son bir ayı ramazan neredeyse. İnşallah bunu da düşünüyorlardır. Demba Ba malum, orucu bırakmıyor.

Demba ba umarım gerçek değildir. Eren kalsın alıştık en azından.... demba ba şambaba falan geçiniz efendim...

Demba ba ya tepki koyalım. Elimizde para varken eşşek gibi gidip en az 7-8 milyonluk santrafor almak zorundalar

Yanlız Alan ve Pato gelirse kim kesik yiyecek. Onyekuru ve Feghouli acaip formda. Hadi Sinan kesildi. Diğeri kim? Fegholu,Onyekuru,Alan ve Pato aynı anda sahada. Nasıl birşey olur bilmiyorum.
Onyekuru yedeğe çekilir. Ya da bir süre alan yedek bekler. Ah 2 side gelse de derdimiz bu olsa.

O değil de para boşa gidecek..

Bunlarda gram kadar zeka yok..

Seneye sıfır elde var sıfır sat sat nereye kadar ? Fb nin hali ortada..

İnsan utanır biraz... milyonlarca taraftar bu kadar salak yerine konulmaz..

Benim kafamı karıştıran tinerci serdar sarıdağın demba ba bugün gelecek demesi.net konuşmuş g.wat
Bjk muhabiri olduğu zamandan Ba yla yakınlık kurmuş olabilir. Direkt ordan da almış olabilir bilgiyi.
Ama adam yalan haberleriyle ün salmış Biri reklam için yapamayacağı şeyler yok bu tiplerin.
O yüzden yarın patlarsa twiterdan yardırmak lazım buna.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Can sıkıntısından Beyaz TV ye zapladım.. Baktım Demba ba diyor, Slimani Bordo diyor.. Yuru git lan kereste. Reyting için bu adamların yapmayacagı sey yok, anında kapattım.. Ohhh beee..

15 dk önce baktım,görmedim bunun yalanını mı söylicem?sen saçmalamıssın.bjk muhabirlerine inanacak kadar da sarhos degilim

sergi son 1 senedir psikolojini iyi görmüyorum işine gelmeyen haberler resmi sitede bile yayınlansa inanmadığını belirtiyorsun

demba banın geleceği haftalardır belliydi zaten tecrübeli ağabeylerin bunun olacağını görmüştü kabullenmen lazım

Alan + Ba'ya razıyım Açıkçası bu yönetim daha iyisini yapamaz.

Transfer nöbetinde her olumsuz haberde ortalığı karıştırmak isteyen arkadaşlar bakın geldi demba ba :dans:

Ağır gel kardeş begenirsin begenmezsin o senin fikrindir ama şikeci arap gibi kelimeler kullanma bu adam serefsizlik mi yaptı formayı yere mi attı maca çıkmayıp serdar gibi tatile mi gitti bazen.cok abartıyorsunuz

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda resmen şike yaptı

Allahını seversen geçelim bu işleri, ne yaptığı bariz belli. Arap demem arap olması nedeniyle, şikeci demem de şikeci olması nedeniyle. Küfür mü ettim adama ağır gel falan nedir anlamadım zaten seni ilgilendirmez, hakaret varsa da raporlarsın verilir cezası. Serdar'ın da sürekli kırık burunla oynadığını çabuk unutmayın, ufak bir hatası yüzünden öyle yaftalanamaz kimse.

hocanin son 6 ayda ba gibi riskli bir transfere girme ihtimali 0 ya. Taraftarla arasında negatif enerji oluşma ihtimali %99999. 500 gol de atsa yine öyle pozitif bir bağ olmayacak. Böyle birşeye ok demez

Bunların çapı bu işte nerde işi geçmiş yaşlı topçu varsa onu bulup getiriyolar.Transferde harcayabileceğin 14 milyon euro var sen gidip demba ba yı getiriyosun sene sonunda kimi satıp transfer yapacaksınız bidahaki seçimde defolup gitmeniz dileğiyle

İlla ayıbogan zenci bir forvet istiyorsak genç olsun.tetteh e felan verilen 8 m euroya acimam ama pandev tarzı Demba ba gibi bitik adamlara verilen 1 milyona acirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt