Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.801
- 5.188
Bu transferde emeği geçen herkesin abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru yedeğe çekilir. Ya da bir süre alan yedek bekler. Ah 2 side gelse de derdimiz bu olsa.Yanlız Alan ve Pato gelirse kim kesik yiyecek. Onyekuru ve Feghouli acaip formda. Hadi Sinan kesildi. Diğeri kim? Fegholu,Onyekuru,Alan ve Pato aynı anda sahada. Nasıl birşey olur bilmiyorum.
15 dk önce baktım,demba ba haberi görmedim.bunun yalanını mı söylicem?sen saçmalamıssın.bjk muhabirlerine inanacak kadar da sarhos degilimiyice saçmalamaya başladın ya
Bjk muhabiri olduğu zamandan Ba yla yakınlık kurmuş olabilir. Direkt ordan da almış olabilir bilgiyi.Benim kafamı karıştıran tinerci serdar sarıdağın demba ba bugün gelecek demesi.net konuşmuş g.wat
15 dk önce baktım,görmedim bunun yalanını mı söylicem?sen saçmalamıssın.bjk muhabirlerine inanacak kadar da sarhos degilim

Ağır gel kardeş begenirsin begenmezsin o senin fikrindir ama şikeci arap gibi kelimeler kullanma bu adam serefsizlik mi yaptı formayı yere mi attı maca çıkmayıp serdar gibi tatile mi gitti bazen.cok abartıyorsunuz
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa Cengiz transferleri: Demba ba Semih Kaya Muğdat Çelik Emre Taşdemir... toplayıp üstüne 3 milyon euro verip anadoludan parlayan bir yerli alırız.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Derdini seveyim rtas.Yanlız Alan ve Pato gelirse kim kesik yiyecek. Onyekuru ve Feghouli acaip formda. Hadi Sinan kesildi. Diğeri kim? Fegholu,Onyekuru,Alan ve Pato aynı anda sahada. Nasıl birşey olur bilmiyorum.
Zaten nefret ediyorum.yalan çıkarsa linç etmek lazım bu itiBjk muhabiri olduğu zamandan Ba yla yakınlık kurmuş olabilir. Direkt ordan da almış olabilir bilgiyi.
Ama adam yalan haberleriyle ün salmış Biri reklam için yapamayacağı şeyler yok bu tiplerin.
O yüzden yarın patlarsa twiterdan yardırmak lazım buna.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi