Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herifler gidip semihi geri getirdi hala daha ba transferine şaşırıyorsunuz

köktenterimcilik gerçekten insanın gözünü kör eden en batıl inançlarda ilk 10a girer
Semih şart bi transferdi. Yanlış değil. Hem yerli hem altyapıdan çıkma. Çoğu kişiyi de yaniltacak bence. Kulüpte kalıp yatma yerine kulübüne para kazandırarak gitmeyi seçen birinden bahsediyoruz. Hataları olmuştur ama bahsi geçen kadar kötü de değil. Haksızlık ediyorsunuz.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ya sen ne diyosun?guya ben polyanaydım.peki pato haberine inandım mı?millet salyalarını akıtırken ben pato haberini sallamadım.bu devre arası hiç bi transfere inanmadım.yanlıs takip etmişsin.asıl forumun psikolojisi iyi degil hala pato bekliyosunuz..

polyanna olduğunla ilgili bir şey yazmadım , hoşuna gitmeyen bariz doğru haberleri yalanlamak, fatih terimin aldığı her kararı doğrulamak gibi huylar edindin son zamanlarda ondan bahsediyorum

serdar aziz-semih kaya yorumların bire bir kanıt bunlara

demba ba veto edilmişti sanırım 1 hafta önce.istanbula geliyosa da kasımpaşaya falan gider

Belhanda resmen şike yaptı

Allahını seversen geçelim bu işleri, ne yaptığı bariz belli. Arap demem arap olması nedeniyle, şikeci demem de şikeci olması nedeniyle. Küfür mü ettim adama ağır gel falan nedir anlamadım zaten seni ilgilendirmez, hakaret varsa da raporlarsın verilir cezası. Serdar'ın da sürekli kırık burunla oynadığını çabuk unutmayın, ufak bir hatası yüzünden öyle yaftalanamaz kimse.
Kralspor xd Hacı o hareketler ciddi şikeyse çok parodimsi bir görüntü çıkmıyor mu ortaya? Ancak bu kadar belli edersin hani kaş var göz var kafayla işaret ediyor, kaleci koluyla gösteriyor falan. İlk defa gördüm videoyu da baya güldüm, iyiymiş.

Ba gelicekse şimdiye gelirdi büyük balon haberler bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resmen kabus olur rakip için. Yanlız ben hala bir tane yerli kaliteli stoper alınmasından yanayım. Merih gelse çok iyi olurdu ama zor. Bugüne kadar nasıl Almanya’da o kadar iyi takımda oynamasına şaşırdığım Ömer Toprak’a da fitim. Gelsin bi deneyelim.
Valla hükmen mağlup saysınlar kendilerini gerek yok maça gelmelerine ;D

Maceraya gerek yok. Ba yerine Diagne alinsin.
Serdar + Eren + 5 milyon = Diagne
Sonraki satistan da pay verilsin.

polyanna olduğunla ilgili bir şey yazmadım , hoşuna gitmeyen bariz doğru haberleri yalanlamak, fatih terimin aldığı her kararı doğrulamak gibi huylar edindin son zamanlarda ondan bahsediyorum

serdar aziz-semih kaya yorumların bire bir kanıt bunlara
hoca bazı konularda haklı maalesef.ama fatih terim konusmalarını takip ettiysen yaslı oyuncu istemiyorum dedigini de duymussundur

ELLERİNDE SICAK PARA VAR BA HABERLERİNE İTİBAR ETMEYİNİZ BEYLER.

birde demba ba saktlik durumu da ortada sik sakatlanan bir oyuncu sana ne kadar katki sagliyacagi muamma

Demba Ba transferine Fatih Terim'in onay vereceğini gerçekten düşünüyor musunuz?

Ne zaman alacaksın dersini Mustafa efendi.. apo’nun transfer yapacak çap ile uzaktan yakından alakası yokkkk

neyse alan acıklanır.sonra da tetteh biter herhalde.belhanda da gidip savanier gelirse 10 numara olur

Ba yalanmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt