- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih şart bi transferdi. Yanlış değil. Hem yerli hem altyapıdan çıkma. Çoğu kişiyi de yaniltacak bence. Kulüpte kalıp yatma yerine kulübüne para kazandırarak gitmeyi seçen birinden bahsediyoruz. Hataları olmuştur ama bahsi geçen kadar kötü de değil. Haksızlık ediyorsunuz.herifler gidip semihi geri getirdi hala daha ba transferine şaşırıyorsunuz
köktenterimcilik gerçekten insanın gözünü kör eden en batıl inançlarda ilk 10a girer
ya sen ne diyosun?guya ben polyanaydım.peki pato haberine inandım mı?millet salyalarını akıtırken ben pato haberini sallamadım.bu devre arası hiç bi transfere inanmadım.yanlıs takip etmişsin.asıl forumun psikolojisi iyi degil hala pato bekliyosunuz..
Mustafa cengiz ve abdürrahim denen köylü heriflerin pato gibi bir starı alacağını düşünen varmış şuan bunu gördüm.
Bu heriflerin demba bayı aldıklarına şükür namazı kılın bence
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kralspor xd Hacı o hareketler ciddi şikeyse çok parodimsi bir görüntü çıkmıyor mu ortaya? Ancak bu kadar belli edersin hani kaş var göz var kafayla işaret ediyor, kaleci koluyla gösteriyor falan. İlk defa gördüm videoyu da baya güldüm, iyiymiş.Belhanda resmen şike yaptı
Allahını seversen geçelim bu işleri, ne yaptığı bariz belli. Arap demem arap olması nedeniyle, şikeci demem de şikeci olması nedeniyle. Küfür mü ettim adama ağır gel falan nedir anlamadım zaten seni ilgilendirmez, hakaret varsa da raporlarsın verilir cezası. Serdar'ın da sürekli kırık burunla oynadığını çabuk unutmayın, ufak bir hatası yüzünden öyle yaftalanamaz kimse.
?
Valla hükmen mağlup saysınlar kendilerini gerek yok maça gelmelerineResmen kabus olur rakip için. Yanlız ben hala bir tane yerli kaliteli stoper alınmasından yanayım. Merih gelse çok iyi olurdu ama zor. Bugüne kadar nasıl Almanya’da o kadar iyi takımda oynamasına şaşırdığım Ömer Toprak’a da fitim. Gelsin bi deneyelim.

hoca bazı konularda haklı maalesef.ama fatih terim konusmalarını takip ettiysen yaslı oyuncu istemiyorum dedigini de duymussundurpolyanna olduğunla ilgili bir şey yazmadım , hoşuna gitmeyen bariz doğru haberleri yalanlamak, fatih terimin aldığı her kararı doğrulamak gibi huylar edindin son zamanlarda ondan bahsediyorum
serdar aziz-semih kaya yorumların bire bir kanıt bunlara
Ben uzun zamandır takip ediyorum bu adamı.. kolay kolay yanılmıyorhaşmetlimiz ifşa etmedi mi bu dingili inanmayın diye
demba ba h.o diyebiliriz o zaman