Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Puf çok rahattım zaten ama bir şey olsun da terime sallayalım diyenler var burada o canımı sıkıyor sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kralspor xd Hacı o hareketler ciddi şikeyse çok parodimsi bir görüntü çıkmıyor mu ortaya? Ancak bu kadar belli edersin hani kaş var göz var kafayla işaret ediyor, kaleci koluyla gösteriyor falan. İlk defa gördüm videoyu da baya güldüm, iyiymiş.
ceza almış mıFransa'da şike soruşturması açılmış kanka güldün falan da adamlarda yanlış anlamış heralde xd
helal galatasaray taraftarı.tepki böyle koyulur ortaya işte.şimdi o serdar sarıdağ tinercisini linç etme zamani.@yusuf_gunay: Sevgili Galatasaray’lılar profesyonel futbolcu Demba Ba’yı kiraladığımıza dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih hoca kac sene evvel sambabayi genc haliyle istemedi gitti buragı aldi bu yaşında alır mi allasen az rahat olun he o tinerci floryaya girerse cok özel küfürler ederim gsc yillarca konuşur bu küfürleriBenim kafamı karıştıran tinerci serdar sarıdağın demba ba bugün gelecek demesi.net konuşmuş g.wat
bunlar beni ciddiye almıyo fenerliyim diye@Berkay Saraçoğlu yalanlamisti zaten
Neden o soylediginde konuyu kilitlemediginizi anlamadim
Herhalde gercekten dalga geciyoruz saniyorsunuz