Hulusi Arslan
Parçalı Üye
- 20 Mart 2014
- 3.528
- 1.367
- 1.023
Serdar Sarıdağ (@serdarsaridag) | Twitter 3000 lira para cezasını göze alıp edelim küfürlerimizi
Avrupada yasiyorum, baska dilden kufur ederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Sarıdağ (@serdarsaridag) | Twitter 3000 lira para cezasını göze alıp edelim küfürlerimizi
o zaman sıkıntı yok dalağına böbreğine gir renkdaşkAvrupada yasiyorum, baska dilden kufur ederiz![]()
-----------alan------------Yanlız Alan ve Pato gelirse kim kesik yiyecek. Onyekuru ve Feghouli acaip formda. Hadi Sinan kesildi. Diğeri kim? Fegholu,Onyekuru,Alan ve Pato aynı anda sahada. Nasıl birşey olur bilmiyorum.
Hocanın listesinden kaçıncı sıradaki adamlar alındı bir de onu düşünmek lazım tabii. Muğdat hocanın forvet listesindeki birinci isim miydi yoksa onuncu mu? Ne dersin kaçıncı tercihiydi sence, aradığı forvet miydi? Buna evet diyeceğini sanmıyorum.Semih,Mugdat,Emre Tasdemir,Akbaba,Onyekuru,Nagatomo bunlarin hepsi Terim onayli transferler.Menajer onerisi,scout tavsiyesi onemli degil.Onemli olan hocanin onay vermesi.M.Cengiz oturup oyuncu mu izliyor?Ha bu dedigim Terim elestirisi degil.Sadece transferler hocanin kontrolunde diyorum.
Tetteh ama olurda pato olursa büyük iş olur yada ismi hiç çıkmayan bir isimalan bitmis olarak görüyorum artik yanina kim gelicek soru bu
Gökmen Özdenak: ''Pato, Pato, Pato, Pato.. Pato Galatasaray'da''
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ortalığı germeyiniz sayın modcum...cünkü bonservisi ile transfer ettik !

Terime bütçe imkan sağlansa bunları almazdı demek istiyorum. Bu topçulardan Galatasaray para kazanamaz bu topçularla ileri gidemez.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi