Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynamadığın oyun çoksa ver 500-600 ps3 al Birtane.

Gençlik bu arada yeri değil ama Ps3 500 gb nasıl? 4 ile fazla fark varmı? Uzun zamandır 4 almak istiyordum ama evlilik filan da olunca bide çok pahalı 3’e yönlendik.

Hocam 3'e oyun çıkmıyor, 4 alabilirsin ama onda da psn kardeşlik durumları falan yaparsan oyunları ucuza getirebilirsin ancak bilgin var mı bilmiyorum. Bi de dolar arttığı için pahalandı oyunlar. Ben senin yerinde olsam temiz bir 2.el güzel bilgisayar bakardım zaten playstation'da oynayıp bilgisayarda oynayamadığın oyun az var. He ben kendi halimde zaman geçireceğim gibi diyorsan ps3 yine gider de boşa para gibi.

Serefsiz shaqiri, kap hersey tamamda son anda vezgecti..

Drogba ya da haksızlık yapiyosunuz. Adamin yaşı geçmiş olsa da acayip işler yaptı kısa zamanda.
Akhisar maçındaki kafası ve klasikleşmiş Gol Sevinci.
Şöyle bi geriye baktığımda zevkin doruklarına ulaştığım ender zamanlardandi.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Real maçında ki topukla attığı gol ve sonra morinhonun şimdi moku yedik yüz ifadesi benim favori sahnem Drogba da

2500 küsür olmalı.
Sen nerde kalıyorsun dün abim gitti İstanbula haberim olsa yollardım. Bana hediye ettiler 3 ay önce ps4 slim 1tb 2 tane kol ve fifa ile. 329 euro ya almışlar indirimde ama ben oynamam hiç sevmem oyle duruyor paketinde. Uygun fiyata yollardım kartondan çıkarıp valizde.
Ps3 ler 70 euro en fazla burda ama işe yaramaz geçti modası.

Hocam 3'e oyun çıkmıyor, 4 alabilirsin ama onda da psn kardeşlik durumları falan yaparsan oyunları ucuza getirebilirsin ancak bilgin var mı bilmiyorum. Bi de dolar arttığı için pahalandı oyunlar. Ben senin yerinde olsam temiz bir 2.el güzel bilgisayar bakardım zaten playstation'da oynayıp bilgisayarda oynayamadığın oyun az var. He ben kendi halimde zaman geçireceğim gibi diyorsan ps3 yine gider de boşa para gibi.
Normalde 4 alacaktım ama döviz fırlayınca buda fırladı.Açıkcası alabilirim ama ben o kadar para vermekten yana değilim. Bi zaman bekliyin bakarsın düşer.

Fenere bir ton adam yazılıyor ama bu adamlarin yabanci sayisi full degil mi yaw ?

Sen nerde kalıyorsun dün abim gitti İstanbula haberim olsa yollardım. Bana hediye ettiler 3 ay önce ps4 slim 1tb 2 tane kol ve fifa ile. 329 euro ya almışlar indirimde ama ben oynamam hiç sevmem oyle duruyor paketinde. Uygun fiyata yollardım kartondan çıkarıp valizde.
Ps3 ler 70 euro en fazla burda ama işe yaramaz geçti modası.
330 euro 2000 tlyi geçiyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt