Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.560
- 109.369
- 4.878
burda ayağını eline verirler
Gecip gitmesine izin veriyorlar yav
Burdaki stoperler kaval kemigine üfler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burda ayağını eline verirler
Bir getirtemedik şu adamı artık getirelim be zamanı geldiDalga geçmiş rakipleri ile. Ayıp diye bir şey var be
Müthiş oyuncu hakketen
Bu forumda zlatan ve dzeko beğenilmedi şaşırmamak lazımVay be... Kevin Prince Boateng Barcaya Transfer olmuş. Zamanında bizimle ismi anılırken burun kıvıranlar çoktu buralarda.
Gecip gitmesine izin veriyorlar yav
Burdaki stoperler kaval kemigine üfler
Artı Kolarov,Gomis.Bu forumda zlatan ve dzeko beğenilmedi şaşırmamak lazım
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun için guanghou kariyeri mi açtınİtalya'da da bunları yapıyordu yalnız.burda ayağını eline verirler
İtalya'da da bunları yapıyordu yalnız.
Gerçi orada ayağını eline verdiler sonunda![]()
Kullanım amacına bağlı işe yaramaz zırvalıklarına kulak asma. Ben hem 3 hem 4 kullanıyorum, 3 te daha fazla vakit geçiyorum, 4 ten grafik olarak kötü ama ilk defa konsol alacak biri için tam bir hazine, ama orjinal sürüm almamaya çalış ki internetten indirip yükleyebilesinGençlik bu arada yeri değil ama Ps3 500 gb nasıl? 4 ile fazla fark varmı? Uzun zamandır 4 almak istiyordum ama evlilik filan da olunca bide çok pahalı 3’e yönlendik.
Yok hocam Türkiye ligindeyim de öyle bir bakayım dedimBunun için guanghou kariyeri mi açtın
Alanı fm 2018 de gecen yıl transfer ediyordum oyle her takıma da gitmez ingiltere takımlarına gidiyor genel de baya gol atmisti southampton kariyerimdeBunun için guanghou kariyeri mi açtın
Şu an durum o yuzde 90 çünkü alanın bittiğini bilmeyen kalmadiAcaba biz çoktan alan ve kulübü ile anlaştık da bunları pato için bekletiyor olabilirmiyiz .. hani ikisi aynı anda olmaz diyelim ( bütçe oyun stili fln ) ama hoca patoda daha israrli.. olursa alana tekmeyi koyacaz gibi .. belkide asıl uzun süren mesele Alan transferi değil de pato mu haftalardır
Yönetim İstifa
16 bitiricilik diyo 14 ilk kontrol 15 kafa diyor gol.makinesi diyo yaniFM ne diyor alan için profili nasıl