Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
543534.webp

Alan Carvalho'nun FM'de yaşadığı sakatlıklara bakın..

Bunlar transfer yapmayacak mı ki la acaba artık ciddi ciddi bu ihtimali de gözardı etmemek lazım bence.

yalnız çin liginde kaleci ve stoperler harbi halı saha seviyesindeler

İtalya'da da bunları yapıyordu yalnız.

Gerçi orada ayağını eline verdiler sonunda :)

dediğim olmuş işte. oradan sonra toparlayamadı uzun bi süre ztn. Hala toparlayamıyor. Yumuşak liglerde takılıyor. İspanya da da tutunamadı maalesef.

Gençlik bu arada yeri değil ama Ps3 500 gb nasıl? 4 ile fazla fark varmı? Uzun zamandır 4 almak istiyordum ama evlilik filan da olunca bide çok pahalı 3’e yönlendik.
Kullanım amacına bağlı işe yaramaz zırvalıklarına kulak asma. Ben hem 3 hem 4 kullanıyorum, 3 te daha fazla vakit geçiyorum, 4 ten grafik olarak kötü ama ilk defa konsol alacak biri için tam bir hazine, ama orjinal sürüm almamaya çalış ki internetten indirip yükleyebilesin

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acaba biz çoktan alan ve kulübü ile anlaştık da bunları pato için bekletiyor olabilirmiyiz .. hani ikisi aynı anda olmaz diyelim ( bütçe oyun stili fln ) ama hoca patoda daha israrli.. olursa alana tekmeyi koyacaz gibi .. belkide asıl uzun süren mesele Alan transferi değil de pato mu haftalardır

Yönetim İstifa

Acaba biz çoktan alan ve kulübü ile anlaştık da bunları pato için bekletiyor olabilirmiyiz .. hani ikisi aynı anda olmaz diyelim ( bütçe oyun stili fln ) ama hoca patoda daha israrli.. olursa alana tekmeyi koyacaz gibi .. belkide asıl uzun süren mesele Alan transferi değil de pato mu haftalardır

Yönetim İstifa
Şu an durum o yuzde 90 çünkü alanın bittiğini bilmeyen kalmadi

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt