- 13 Ekim 2014
- 108.668
- 58.346
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodop dogru demis. İkisi benzer adamlar. Beraber olmaz gibi. Belki de pato alan icin atilmis yemdir
Ben buna bir kere fena küfür etmistim engellememisMusapta mı engel alsın istiosun
Emre Kaplan: "Galatasaray'lı yöneticiler, 'Alan'ın gelişini unutturacak bir forvet alacağız' beyanında bulundu. O isim Pato ama F.Terim'in ilk tercihi Tetteh. Yarın da Alan gelecek gibi."
Ben buna bir kere fena küfür etmistim engellememis
Belki de pato alan icin atilmis yemdir
Yooo basketli masketli yapmadim, dogrusundan girdimyaratıcı 1 küfür etmişsindir belki beğenmiştir rtş
alan kim yaw patonun yanında
roman kılıklı herifi topçu yaptılar heis.
Normalde tam tersi olması lzm.
Pato ve Tetteh'i paketleseler olmaz mı.
ihtimali bile ıslanmamıza yetiyor
lavezzi geldi diyen survivor poşeti arkadaşmız nerde24 saniyede barcanın içinden geçen herif geldi mi
Şu tetteh mi ne alalım zamanında 3 4 milyon ya Bony i almadık adamlardan illa Stancu diye ısrar etti bizimkiler. Belki tutar bu kez
netflixin güzel 1 yapımı yoq qiYa bu Netflix ne iğrenç filmler çeker oldu. The ritual diye bi film izledim resmen boşa giden zaman
alan kim yaw patonun yanında
Dursun özbeki ziyarete gitmiş, kendisini internette savunan ender insanları point otele davet ediyormuş özbeklavezzi geldi diyen survivor poşeti arkadaşmız nerde