Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kaplan: "Galatasaray'lı yöneticiler, 'Alan'ın gelişini unutturacak bir forvet alacağız' beyanında bulundu. O isim Pato ama F.Terim'in ilk tercihi Tetteh. Yarın da Alan gelecek gibi."

Rodop dogru demis. İkisi benzer adamlar. Beraber olmaz gibi. Belki de pato alan icin atilmis yemdir

normalde tam tersi olması lzm. mantık bunu gerektirir. Pato ve alan arasında seçim yapsam, Patoyu alır çıkarım.

lakin ben ikisi içinde dğl, Tetteh için uğraşıldığını düşünüyorum. tabi herhangi bir yalanlama gelmediyse. epeyidir takip etmiyorum çünkü nöbeti.

Emre Kaplan: "Galatasaray'lı yöneticiler, 'Alan'ın gelişini unutturacak bir forvet alacağız' beyanında bulundu. O isim Pato ama F.Terim'in ilk tercihi Tetteh. Yarın da Alan gelecek gibi."

yukarıda söylemiştim. ikisi de hocanın ilk tercihi olmaz. Tetteh çok daha uygun. hem güç, hem fizik olarak lige de takıma da uygun. yanına Pato çok iyi olur ama

roman kılıklı herifi topçu yaptılar heis.

Normalde tam tersi olması lzm.

Pato ve Tetteh'i paketleseler olmaz mı.

ihtimali bile ıslanmamıza yetiyor

tetteh'in son videosunu izledikten beridir istemiyorum , önceden istiyodum

sadece patoyu alsak yeter

24 saniyede barcanın içinden geçen herif geldi mi

Şu tetteh mi ne alalım zamanında 3 4 milyon ya Bony i almadık adamlardan illa Stancu diye ısrar etti bizimkiler. Belki tutar bu kez

Şu tetteh mi ne alalım zamanında 3 4 milyon ya Bony i almadık adamlardan illa Stancu diye ısrar etti bizimkiler. Belki tutar bu kez

sadece lig için konuşacak olursak, ligi süpürür. Fiziği olan, güçlü forvet bu ligde her türlü iş yapar.

Ya bu Netflix ne iğrenç filmler çeker oldu. The ritual diye bi film izledim resmen boşa giden zaman

alan kim yaw patonun yanında

Mantık olarak dogru ama ben patonun alinma ihtimalini görmüyorum. Yönetim de yalandan ilgilenmis gibi yapiyor ki alan isi biraz cabuk bitsin. Patoyu bugun satiyorum derse çin klubi bize yar etmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt