Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Nantes'ın Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmemesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Açıkçası kötüydü.Pek iyi değildim, mutlu değildim. Strasbourg maçından sonra çok mutsuzdum.Hocama artık takım için iyi performans veremeyeceğimi söylemiştim"

sala

:(:(:(:(:(:(:(

Şimdi transfer parasını yatırdılarsa para geri mi ödenecek?

dün geceden beri bulamamıslar ucagı sanırım

Bu forvet transferi doğum sancısı gibi he . Bi çıkaramadık gitti. ABV yönetim.

Göztepe, Sporting Lizbon'dan sol bek Lumor Agbenyenu ile anlaşmaya vardı (beIN SPORTS)

Habertürk GS Muhabiri Erhan Kaan Adıgüzel: Alan transferi bitti. Pato için gelen bilgiler transferin bitmek üzere olduğu ve prensip anlaşmanın sağlandığı. Alan ve Pato transferi ile forvet transferi bitecek. Terim 2 oyuncuya da onay verdi.

#SporcopeÖzel

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

büyük ihtimal uefa oyuncunun bonservisi kadar olan kısmı cardiff e verir çünkü diğer türlü nantes zarar görüyor ama bu tabi ki önemli olan durum değil umarım oyuncu sağ salim ortaya çıkar

[B]Sporcope[/B]‏ @[B]sporcope[/B] 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Habertürk GS Muhabiri Erhan Kaan Adıgüzel: Alan transferi bitti. Pato için gelen bilgiler transferin bitmek üzere olduğu ve prensip anlaşmanın sağlandığı. Alan ve Pato transferi ile forvet transferi bitecek. Terim 2 oyuncuya da onay verdi.

Alan.webp

Alan şu uçakla gelecek muhtemelen daha yola çıkmadıysa.

Eşim doğum yapacak, karnı burnunda.
Forvet transferi olmadan olmaz diye engelliyorum. Daha ne kadar zaptedebilirim bilmiyorum. Acil açıklamaları lazım en az bir forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt