Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben anladım burdaki bazı arkadaşları. Trollere inanıp transfer yatmış diyor. Amaçları belli olan değişikleri neden kale alıyorsunuz? Nöbette biraz geriye gidin dembaba yalanlanmadan önce ve burdaki değişiklerin yazdıklarını okuyun. Yalanlandıktan sonra hepsi yok oldu çünkü istedikleri olmadı olsaydı değme keyiflerine ona saldır buna saldır terim komisyoncu de hayat bu değişiklere güzel valla. Hahaha biraz daha yazın beyler burdakileri basitçe kandırabilirsiniz ama ben size 5 beden büyük gelirim ;)

Bence bunlar Alani dahi almayi beceremezler. Ama taraftari osurtup gazini almak icin marcao tarzi portekiz, yunan, isvec tarzi bir ligden genc bir oyuncu getirirler. Demisti dersiniz.

Bayern Pavard'i 35 Milyon € ya almisti yazin katilacakti takima, L'Equipe haberine göre bu transfer döneminde gelmesi icin Stuttgart'a +10 Milyon teklif etmisler.

Yani yazin degil de simdi giderse toplamda 45 Milyon€ alacak Stuttgart.

Dxg9ZJUXQAATz1O.jpg:large

Bitmis

geçmiş olsun dimarzio italyadan biriyle ilgilendiğimizi söylemiş bu demektir ki kimlerle görüştülerse olmadı rota çevirdiler

Alan Carvalho transferi şu anda olmuyor.Nedeni ise Çin kulübünün yöneticileri ve transferdeki menajerlerin sürekli fiyat yükseltmesi nedeniyle transfer durmuş durumda. (Radyospor)

sampdorianın forvetine niye sulandıgımız belli oldu geçmiş olsun

Yalnız reis kafaya koymuş akbili şampiyon yapacaklar inanılmaz bir para akışı var namussuzlara 5 kuruş gelir yok çöp sambabayida aldılar
Maaslara verdikleri ücret bizdende fazla reis sağolsun
onu gectim 8 hücumcusu varken robinho ve sambabayi alip 10 hücumcuya cikardilar. performansi epey düsen mossoro ve napolyoniyle sözlesme uzatmislar. bunlar kerim frei ve adebayoru göndermeli simdi bu kadar transferin üstüne ama yarin 2-3 forvet daha alsalar sasirmam.

Dejavu mu oluyor yoksa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt