Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forveti seve seve alacaklar Fatih hoca bi dakka durmaz forvetsiz takımda hoca giderse bunlarda barınamaz

Abdürrahim Albayrak’ın parayı deve yarışına yatırıp kaybettiği yönündeki haberler de gerçeklik payı var mı?
O kadar da değildir herhalde.
Eğer doğru ise yok ebesinin

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 forvetin üstüne Vedat Muriç'i bile almak lazım fazla forvet göz çıkarmaz

goztepe macinda puan kaybedersek bu yonetim istifa etmelidir baskanlik koltuguna korkuluk konmalidir

Ali Naci de pato-Dubai olayını doğruladı . Şaka maka bunlar Dubai’den 2 forvetle gelirse çok çok çok şaşırırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16 milyonun 16'sı da Pato'ya feda olsun diyen kaç kişiyiz???

Gelen giden yok, herkes yalan söylüyor. TK 7 dediler o Türk Hava Yolları'nın Washington seferinde yurt dışına çıkan uçağın kodudur. Gelecek olsa bile TK 8 olur. Yani Tek sayılar genelde gidiş ve çift sayılar geliş olur.
emilo sala ne oldu abicim. adam yasiyor mu sen bilirsin

Pato Cin'de 5,5 milyon euro kazaniyor

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

Sorun bonservis değil ki. O bonservis verilir. Bir kerelik bir şey sonuçta. Elde de var 14 milyon civarı. Sorun şu ki yıllık paraları über olan adamlarla ilgileniyoruz diye haberler çıkıyor. Gözlerime inanamıyorum resmen bu haberleri okuyunca. Scout transferi çıkmıyor hiç gazetelere falan. Hep böyle saçma sapan, olması çok zor transferler yazılıyor bize. Scout transferi çıksa mutlu olacağım ama kimse ile ilgilenmiyoruz bence. Çünkü hiçbir akıllı insanın Pato ile ilgilenmemesi gerekiyor. Olursa da deli işi gerçekten. Akıllı insan gidip scout transferini yapar bütün spekülasyonları ortadan kaldırırdı şimdiye kadar.
Evren Göz'ün dediğine göre bonservis ücretleri az olan futbolcular için bonservis bütçesinden maaş bütçesine aktarım söz konusu olabilir.Tetteh'e 10 milyon bonservis verip maaşı 1,5- 2 arası para vereceğine Pato bir fırsat transferi.Scout transferi bizim mali açımızdan 4-5 milyon euro bonservisi geçmemesi şart.

Belhandayı satınca hondayı alabilirmiyiz acaba yerine Nagatomo da var bence gelir beğendiğim bir topçu kendisi

Ulan 38 yaşındayım Alan ile Pato bir de Onyekuru of ben bile heyecanlandım. Hepsi teknik golcü ve ne yapacağı belli olmayan tipler . Bir de feghuli , Emre of of

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt