- 6 Eylül 2014
- 83.340
- 56.872
- 4.283
basindaki yalakalar oyuncu satmamiza ragmen patoya o parayi nasil vercek diyor da taraftari olmayan yayin geliri dusuk olan takim nasil bu maaslari veriyor diyemiyor. bu yalakalarda haysiyet yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda kalacak boşuna tepiniyorsuncok beklersin.ayrıca ne alaka?elde zaten kanat kalmamıs.takımın en yetenekli oyuncusunu formda döneminde mi gönderecez?gördük belhandayı ankaragücü macında.topu eveledi geveledi sonuc yok yine.yunusa pas vermedi,yunus onla verkaça girmişken.
gördük fatih hocanın belhanda sevdasını.savaniere değişecekti,ki hala değişebilir
Abarttınız ya Pato'yu.Ne ölmesi yahu yapmayın gözünüzü seveyim aynı yaşta ayni lig de oynayan iki futbolcu birisi alan diğeri pato sen bize alan lazim nasil dersin inan ki aklim almiyor
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feghouli'nin 4.5 aldığı yerde Pato 5-6 ister doğal olarak ama.
Iste bu yüzden onlar yönetici, sen yönetici olamiyorsun Ahmetcim. Böyle duygusal kafalar kulübü batirir.O alan dan zaten bıkkınlık geldi yapacağınız işin diyip ben olsam gömerdim çoktan patoya
Sonra pato son yildiz oyuncun olsun ondan sonraki yillar anadolu topculari ile devam16 milyonun 16'sı da Pato'ya feda olsun diyen kaç kişiyiz???
Son cumlene ben de katılıyorum alamayacagimizi hatta ilgilenmedigimizi düşünüyorum ama abartı overrated falan yapma gözünü seveyimAbarttınız ya Pato'yu.
Performansı sürekli git gel yapan ovverated bi adam bana göre.
Üstelik yönetimin servis ettiği bir oyuncu oyalamak için.
İlgilendiğimize zerre kadar inanmıyorum
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iste bu yüzden onlar yönetici, sen yönetici olamiyorsun Ahmetcim. Böyle duygusal kafalar kulübü batirir.
He bizim yöneticiler iyi de demiyorum ayrica ama senin mantikta sirf zarar yani.