Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın ki başlıkları buraya bırakayım yalancılar pardon duyumcular yazmakla yorulmasın seç beğen kopyala yapıştır!
"alan en geç yarın geliyor"
"alan da işlem tamam"
"alan göztepe maçında sahada"
"alan için 3 milyon euro ödenecek"
"hedef pato,alan tamam,plase tetteh"
"alan ufak pürüzler giderilince gelecek"
"pato için 10 milyon euro istediler, pato araya girdi bonservisini alabilirse kampa(!) katılacak"
"pato da pürüz imza parası!"

Bunun başka bir izahı olamaz zaten renktaş. Hadi Ağustos ayında kaza denildi geçildi (o da ayrı bir skandal) fakat Eylül , Ekim , Kasım , Aralık , Ocak bu 5 ayda 1 golcü getiremiyorsan bu operasyondur.

Ya ben zaten şunu anlamıyorum formayı ortaya koysak Pato balotelli gibi adamlar koşar gelir bu adamların bulabileceği en iyi kulüp biziz reklam yüzü olarak en geniş marka biziz uefa var neden getirmiyoruz birini ya baloya senelik 4 versen 2 imza parası 2 de menejerine takla atarak gelecek adam pato senelik 4.5 5 ver 2 imza parası 5 bonservis gene koşarak gelir bütçe var arkadaş anlamadım gitti bu işi

Volkan Kılıç: "Alan ve Pato ile transfer tamamlanabilir. Tetteh için kulübü Prag, 12 M€'dan 9 M€'ya düştü ama yine de yüksek. Fatih Terim 3 forveti de alın talimatı verdi. Bu 3 transfer gerçekleşirse 15 yabancı oluyor. 1 yabancı tribüne yollanabilir."

Bunu söylemiş mi cidden ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belki bi yabancının lisansı iptal edilince oluyordur ama o kim?

# Alan Carvalho
# Alexandre Pato

Bu ikisine basın parayı lan sanki kendi cebinizden ödüyorsunuz hay sizin pazarlığınıza.

Gomise üç kuruş zam yapılmadı diye cl inden elendik, ligin yarısını 6 puan geride kapadık. Bonservissiz denilen alan in kulübüne bonservis Ödeyeceğiz. Alan ile imza parası ve alacağı yüksek ücret pazarlığı yapılıyor. Gerçektende kaar yaptık. (yersen)

10.gun kala hala forvetimiz yok.
Gomis in istediği ucret verilse peşin satan gibi takiliyoduk ortamda.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Veli Yiğit: "Galatasaray, Fenerbahçe'den Serdar'ın alacakları + 1.6 M€ talep ediyor. Fenerbahçe ise sadece Serdar'ın alacağını ödemeyi teklif ediyor. Transferin son günlerinde bu hamle gerçekleşebilir." (TRT SPOR)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şükrü ve Apo iki kişi gittiler,
Bakalım kaç kişi geri dönecekler

yarin da kap gelmezse harbiden sictik demektir.

Transferin son günü yaklaştıkça ortam iyice ısınmaya başladı,bir forvet bile almamişken Fernando PSG haberleri yapılmaya başlandı, çok kötü şeyler olacak gibi hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt