Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Babel'e sans vercekmiş.Eğer degerlendirirse sol kanat almayacakmısız.Vallahi bizden bir bok olmaz
Satamadığımız ya da değeri düşmesin belki satarız diye düşünüldüğü için böyle demiştir talibi olsa bir sn tutmaz. Ayrıca illaki kalacak ise Necati gibi false 9 oynar anca kanatta ve santroforda olmuyor malesef ama belki iki sağlam orta saha ve yetenekli bir 10 numara önünde iş yapabilir,ayağında fazla top tutuyor başka da işe yaramaz

Satamadığımız ya da değeri düşmesin belki satarız diye düşünüldüğü için böyle demiştir talibi olsa bir sn tutmaz. Ayrıca illaki kalacak ise Necati gibi false 9 oynar anca kanatta ve santroforda olmuyor malesef ama belki iki sağlam orta saha ve yetenekli bir 10 numara önünde iş yapabilir,ayağında fazla top tutuyor başka da işe yaramaz
İyide haberde Onyekuru yerine deniyor.

Babel takımda kalır da kalırsa forvet yedeği olarak kalır.

Okan Buruk : 1 yil sozlesmem var ve gitmeyi dusunmuyorum. Gitmeyi istedigim bir takim var.
Bence o takim biziz. Allah'in izniyle bu sene sampiyon olup Fatih Terim'e iyi bir veda yapip Okan'i alalim. Fatih Terim de Mayis ayinda aday olsun veya SD olsun.

Tugay Kerimoglu : Italya'dan bir takim arkadasim aradi ve Irfan hakkinda bilgiler istedi. Irfan'i Avrupa'dan isteyen cok takim var.
Tugay'in Italyan takim arkadasi oldu mu? Aklima Di Canio geliyor ama emin degilim. Lazio'nun filan teknik veya idare ekibinde mi acaba?

Fatih Terim, Onyekuru defterinin tamamen kapanması üzerine, Ryan Babel'e hazırlık kampında bir şans daha verme kararı aldı. (Hürriyet)

Babel öyle ya da böyle kalırsa, Fegh'i dehleyip yerine Onyekuru, Garry tarzında hızlı bi adam şart oğlu şart olur. İki kanat da kağnı gibi olursa yine bu senenin ilk yarısına döneriz.

Fegh'den zaten kurtulmamiz lazim da, o ayrı konu.

arnaud lusamba

• 7
    ilk 11 için değil ama 8+6 garabeti için yedek kulübesinde tutacağımız, taylan ve ömer bayram'dan çok daha yetenekli bir futbolcudur.
    muhtemelen de yıllık maaşı 500-600 bin euroyu geçmez. yedek kulübesindeki yabancı oyuncuya maalesef 2-3 m euro verme lüksümüz yok.
    e bonservis de veremiyoruz, o yüzden bence kendisini deneyebiliriz.
    (bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
    21 Temmuz 2020 08:51 · gurrpegi

Gustavo nun menajeri, Gustavo yu bize önermis diyolla Antu da

Okan Buruk : 1 yil sozlesmem var ve gitmeyi dusunmuyorum. Gitmeyi istedigim bir takim var.
Bence o takim biziz. Allah'in izniyle bu sene sampiyon olup Fatih Terim'e iyi bir veda yapip Okan'i alalim. Fatih Terim de Mayis ayinda aday olsun veya SD olsun.

Tugay Kerimoglu : Italya'dan bir takim arkadasim aradi ve Irfan hakkinda bilgiler istedi. Irfan'i Avrupa'dan isteyen cok takim var.
Tugay'in Italyan takim arkadasi oldu mu? Aklima Di Canio geliyor ama emin degilim. Lazio'nun filan teknik veya idare ekibinde mi acaba?
Fatih beyin son senesi olsun ve seneye Okan hocam gelsin. Hadi ins be.

Burak Yılmaz: “Fenerbahçe maçına çıkmak için sabah-akşam tedavi oldum, paça çorbası içtim. Aylardır para almıyoruz ama işimizden kaçmıyoruz. Yabancılar istediği zaman ihtar çekip ayrılıyor. Yabancı serbestliğini savunanlar, yerli futbolcuların yaşadıklarına dikkat edip konuşsun.”

mal

Burak Yılmaz: “Fenerbahçe maçına çıkmak için sabah-akşam tedavi oldum, paça çorbası içtim. Aylardır para almıyoruz ama işimizden kaçmıyoruz. Yabancılar istediği zaman ihtar çekip ayrılıyor. Yabancı serbestliğini savunanlar, yerli futbolcuların yaşadıklarına dikkat edip konuşsun.”

mal
Ya böyle mankafalı adamlar multimilyoner ya kafayı yiyeceğim.

Bir kaç sene önce de "Benim kaç tane kardeşim futbolu bırakmak zorunda kaldı" gibi bir açıklaması vardı. Modern yabancı düşmanlığı bunlarinki.

Tabi ne güzel alışıklardı yıllarca sırf yerli oldukları için Milyonları cukkalamaya.

sent via GSC

luız gustavo lewandowskının 9 dakıkada bes golünü saha ıçınden ızlemıs bır coptur defansı olarak rezıl bır futbolcu nesını ıstıyorsunuz

rakıp hücumcu maca sonradan gırıp 9 dakıkadan 5 gol atsa ve ben o golü yıyen takımda defansıf rolde oynayan bır oyuncu olsam aynı aksam futbolu bırakırdım

mal
Iste o siyasileri bu ve cetesindeki diger adamlar tavliyolar en başından beri. Diger yerli oyuncularda gidip bunlara agliyor hakkimizi arayin diye.

Lusambayi hakan delikanli abiyle yillar once konusuyoduk,imkansiz diyodu o yine galiba.cok yetenekli ama 0 maliyete bi risk alinabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt