Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel hizli bir bekle daha iyi is yapacaktir, top indirip alan yaratabilecek bir kanat ise yarar. O bolgede gecen seneki gibi statik kalmayiz
babel önce takım oyuncusu olduğunun farkına varsın başıyla götüyle oynuyor. fazla bireysel olduğu için haliyle top kaybı da yapıyor. çoğu top kaybından sonra rakip kovalamıyor. yani arkasına hangi beki koyarsan koy, babel arkasında oynayan adama ihanet eder.

soyismin çok güzel bu arada, kim yaptı ?

Luyindama'nın 20 milyon euroya satılıp yerine 2-3 milyon euro bonservisle Cédric Kipré'nin alınmasını ister misiniz veya başka istediğiniz bi oyuncu var mı?Marcao-Luyindama ikilisinin satılmasını istemeyiz ama iyi bi bonservis teklifi gelirse yönetim bence satar..
8 aydır sakat olan adama 20 milyon teklif gelecek. Bir de bu Covid döneminde.

Abi siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ya?

Babeli satmaya gerek yok. Bedavaya yollasinlar iste. Maasindan kurtulmus oluruz ve yerine zaten bir kiralik oyuncu gelir.

Son düzenleme:
8 aydır sakat olan adama 20 milyon teklif gelecek. Bir de bu Covid döneminde.

Abi siz hangi dünyada yaşıyorsunuz ya?
Luyi şampiyonlar liginde oynadığı maçlarda değerini katladı bana ve çoğu futbol yorumcusuna göre. bu adamı avrupadan almaya kalkarsan vermezler 20'e.

fakat türkiye olunca, küçük düşünme hastalığı var.

Marcaou satmak daha mantikli. Luyindama yeni sezonda performans gösterdigi an, kisin zaten baya iyi teklifler gelir. Onu o zaman satariz ve hoca o parayla ilk 11e 3-4 adam alir.

babeli kampa alıcaz şans vericez ya şaka gibi resmen teknik heyette yönetim de defolur inş

Aagh bee, zamaninda FT e transfer birakilmaz dedigimizde linç yiyorduk. Hey gidi hey

3 yilda 50 oyuncu aldi adam tutanlarin sayisi (kısmen tutan) 2 Marcao ve Lyu

Su adamin elini kolunu cekin su transfer isinden artik !

Bugune kadar 100 oyuncu aldirdiysa (ki net daha fazladir) tutan ve satilan oyuncular 1 elin parmaklarini gecmez... Bide evlatci olmasi yokmu...!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nando
Omar Luyi Marcao Saracchi
Mensah xxx
Emre K. Bakasetas Babel
Falcao

bu mu su an cidden

Ne mensahı ya adam takımı düşme potasındayken rakibe tekme atıp sezonu kapatacak kadar sorumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt