Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin... Beşiktaş Keremi alır bizde Serie A tecrübe abidesi Sinan'ı.

Üzüldüm olay, bu yönetim bunu hakikaten yapabilir - şaka değil.

Sinanla görüstügümüzü 2 gün önce Kenan Konusunda da yazmistim. O menejerin Samiyene geldigi gün anladim biseylerin yatacagini

Sergen gençlere forma veriyor, Kerem'de belki bu sebepten Beşiktaş'ı seçmiş olabilir.

Acaba Bu sinan hamlesi Keremin yattigini mi gösteriyor düsünmedim degil
Sinan sadece rotasyon oyuncusu olur,forveti de yedekler.ama kerem hem genc hem potansiyelli hem de bizde yerli kanat olmadigi icin her iki kanada da alternatif ve ilk 11de oynayacak potansiyeli de var,saha icinde varligi belli oldugu icin ama sinan hayalet.alakalari yok o yuzden,ha kerem yattiysa emre de yatmistir senin söylemine göre

Sergen gençlere forma veriyor, Kerem'de belki bu sebepten Beşiktaş'ı seçmiş olabilir.
Ahhh... Bizde şans veriyoruz!
Bak Taylan'a nekadar şans verdik mesela.

Galatasaray da gençlere şans veriliyor...sırf oynamaları için başka "tecrübeli" oyuncular ilk önce sakatlanması gerekiyor.

Raşit Altun: "Galatasaray, Kaan Ayhan ve Ahmed Kutucu'yu transfer etmek istiyor. Sinan Gümüş'ü de geri istemiş, muhtemelen bu transfer için de Fenerbahçe ile yarışacak."

kutucu yu 10 asagi satmazlar

.@AliNaciKucuk, Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi...

Başkan Mustafa Cengiz onay verirse, Arda Turan sarı-kırmızılılara geri dönecek
Gündem Kenan Karaman veya Bakasetas değil Sinan Gümüş
Teknik Direktör Fatih Terim, Volkan Babacan'ı takımda görmek istiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dun kenan geliyodu,kerem niye dun yatmadi da sinan gelince yatiyo?kenanin sinandan ne eksigi var?

Raşit Altun: "Galatasaray, Kaan Ayhan ve Ahmed Kutucu'yu transfer etmek istiyor. Sinan Gümüş'ü de geri istemiş, muhtemelen bu transfer için de Fenerbahçe ile yarışacak." (BeIN Sports)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaan Ayhan
Ahmed Kutucu
Emre K
Kerem Aktürköğlu

Bunu başarın, bir daha bir tık negatif yorum yapmam - Muazzam olur be.

Yanlış Sinan'ı biz sırf sportif nedenlerden dolayı değil.. o ırkçı Suriyeli olayından dolayı yolladık. Geri almak nasıl bir "Tükürdügünu yalamak" nasıl Midesizlik dır ??!!!!!!

Kutucuyu vermezler. Adamlarin zaten adam gibi forvetleri yok. Para lazim diye anca 15 milyona falan satmayi düsünürler. Kiralik falan yollamazlar onu.

___________IV_____IV
Linnes_____________________Caner
_________Seri_____Taylan
Sinan________Arda________Emre Çolak
_____________Diagne

Haldun Domaç: "Mensah, Galatasaray'a çok yakın."

Sinan Gümüş.

As kanat desen hayatta o seviyede değil. Yerli kanat rotasyonu desen Emre, Oğulcan, Kerem, Arda, Ali Yavuz olması bekleniyor daha fazla şişmesi anlamsız. Forvet rotasyonu desek zaten forvetsiz takım dediğimiz dönemde Sinan kadrodaydı, oranın adamı değil.

Ali Naci haberi kafamda sadece şu koşullarda oturuyor:

1- Transferde esas hedefler ortaya çıkmasın diye yönetim yem atıyor
2- İlgi yok ama fener de işin içindeyken fiyat yükseltmek için haber servis ettik
3- (En kötüsü) elde gördüğümüz yerli kanat oyuncularının transferlerinde sıkıntı var panikle Sinan'a sarıldık.

İnşallah 3 değildir umut törpüleyen bir hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt