Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu akıllı adam geçen shaktar maçında oynayan futbolculara baktım. Çoğunluğu 20-25 yaş arası. Lucescu orada harika bir takım yaratıp yine çok başarılı olacaktır.

Keremin sözlesmesine 30 yasina kadar baska bir türk takimiyla sözlesme imzalayamaz maddesi koyduk mu

Onyekuru: "Hayat kendi planlarıyla ileriliyor ama benim de bir takım planlarım var. Premier Lig'e yeniden dönebilmek için çabalıyorum. En kısa zamanda yeniden İngiltere'de oynamayı umuyorum." (BBC)

2 3 yıl önce küme düşen aston villa barça ve realden daha fazla para almıştı diye hatırlıyorum.Bu manyaklarla kimse rekabet edemez
Yanlış bilmiyorsam paraşüt geliri diye birşey varmış. Premier ligden düşen takımlar değerli kadrolarını dağıtmasın ve talan edilmesin diye birkaç yıl ekstra para alıyorlarmış. Premier ligin en değersiz takımı bile bizden değerli malesef.

Adam zaten %99 gidecek, neden biz olmayalim.
Marcao 12
Maicon 3
Belhnada 3 + 3 maasi 6 milyon
Kaan'i 6 milyona alsan Irfan ve digerleri icin 15 milyon kaliyor. Belki supriz 1 2 tane daha satis olur.
10 numara ve forvet de kiralik olur. Dedigim gibi onemli olan Marcao'nun + 10 satilmasi.
Ben İrfan'ın Başakşehir ile Şampiyonlar Ligi oynamasına kesin gözüyle bakıyorum. Sen neden kesin satılacak diyorsun? Bir duyum mu var? Yoksa Başakşehir paraya mı sıkıştı da İrfan'ı satıyor. He İrfan gitmek istiyor diyelim. Neden şampiyonlar ligi oynamak varken bize gelsin? Hadi yanıp tutuştu diyelim İrfan Can ben Şampiyonlar Ligi oynamak istemiyorum ve Galatasaray'a gideceğim diye. Neden adamı 10'dan 15'ten aşağı bıraksın Başakşehir. Paraya ihtiyaçları olsa derim ki satmak zorundalar o yüzden 7-8'e de bırakırlar. Ama paraya ihtiyacı olmayan belki de tek takım Başakşehir. Her şeyi geçtim yeni yabancı kuralı gereğince şampiyon takım neden kendi yerli en iyi iki oyuncusundan birisini(diğeri Mert) en büyük rakiplerinden biri olan bize versin?

Belhanda'nın maaşını neden + olarak yazdın onu da anlamadım. Belhanda'nın maaşından kurtulmak tabii ki büyük rahatlık ama maaş yükünden kurtulman senin transfer bütçesinde kullanacağın paraya etki etmiyor ki.

Irfan avrupaya gitmeyi istiyorum ve gelecek sezon burda olmayacagim dememismiydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt