Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer dönemi yaklaşırken bir kadro yazalım da adet yerini bulsun.
volkan b.
omar-luyindama-kaan-saracchi
mendy
lusamba-mensah
bruma-diagne-emre k.
kaleye volkan'ı hoca ister muhtemelen. caner ve arda da gelirse sol çizginin rotasyonu olurlar.
mendy, lusamba > free
marcao ile kaan ve mensah'ın bonservislerini karşılarız.
forvet yok, diagne ile devam.
diğer çer çöpten de 2-3 milyon çıkarsa bruma ya da o ayarda birini kiralarız.
iş yapar mı dersiniz ?
Teixeira da alınmaz mı hocam? Adamı 1 yıldır izlemiyorum durumu kötü mü?Sandro Wagner - Oyuncu profili
sandro wagner çinden ayrılmış iş yaparmı bilmiyorum ama çinden alınacak tek oyuncu TALİSCA
Teixeira da alınmaz mı hocam? Adamı 1 yıldır izlemiyorum durumu kötü mü?
hiç izlemedim dostum ama talisca senede 5 frikik golü atarsana bence şartlar zorlanabilir onun içinTeixeira da alınmaz mı hocam? Adamı 1 yıldır izlemiyorum durumu kötü mü?
Caner 31 yasinda mi gercekten?caner iyi ya şu loigdd alabilinecek en sağlam bek en kotu 2. yarışlara koyarız veya saracchi ile dönüşümlü oynar hem saracchi yorumlamış olur hem de +3 yabancı da oyuna türk sokup yabancı çıkararak kalite kaybetmeden başka bir bölgeye yabancı sokma avantajı doğar. Kimi zaman kapalı savunmaya karşı kanat olarak sokarsin bir saracchi bir caner bombardıman yaparsın büyük önem taşıyor o transfer hele yassjnin daha halen 31 olduğunu dusunursek 2 sene daha suyu sıkılır.
Senelik alacagi 1 milyona kadar helalı hoş olsun bizde ne yeteneksiz çöpler o paraları alıyor. Bunu yaparken gereksiz 2-3 oyuncudan kurtulabilirsek o zaman muhterem is olur.
Gereksiz oyuncular sıralı list:
-şener
-ahmet
-Jimmy
Oldu rengim!Üstüne 10 numaralı formayı da giysin.Arda ilk macina kaptan olarak çıkar.
2 ay sonra 32 olacakCaner 31 yasinda mi gercekten?
Oldu rengim!Üstüne 10 numaralı formayı da giysin.
Ben onu 34 veya 35 filan satiyordum o kadarda yasli degilmis2 ay sonra 32 olacak