Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.740
- 43.654
- 3.888
Stoper rotasyonu luyi-kaan-emin-ozornwafor olsun marccao satılırsa.. yemişim semihi caligi fln yedekte kendi genç topcumuz dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha çok Fatih hocanın yabancı kuralı sözlerinin aksini konuşuyormuş gibi geldi bana cümlelerinin devamındaBurak Yılmaz: "Ben Muslera'yla, Drogba'yla, Sneijder'le oynadım. Bu oyuncuların hiç parayı sorun ettiğini görmedim. Ama sadece pandemi dönemi para alamayan yabancı oyuncular bizi bırakıp gitti. Onlara hiçbir şey olmuyor, Türk oyuncular hakkını savunduğunda kadro dışı kalıyor."
Bize yol yapiyo
no
bu twirtteki espri ney
cok fazla gordum de halan cozemedim
Karaktere falan bakma diyorum iste melo da karaktersiz almayalım deseydik suan 3 şampiyonluk eksiydi. En buyuk karaktersizlik tonla para alip sahada hicbir sey oynamamak hatta idmana cikmamaktir.
Canerin karakterine yorum yapan var. Caner falcaodan 10 kat karakterli
senin zihnyetinle orta noktada buluşma ihtimalimiz yok. Semihi falan savunuyorsun karşı argumana altyapı fetisistligi olarak bakıyorsunuz.
Kulüpte 15 tane yerli varken sahada oynayacak olan ve kalan 8 oyuncudan daha değerli olan konumdaki 3 yerli 3 + yedek oyuncu için semihi alip koyabiliyorsan zaten diyebilecek soz yok. Tsl'deki son 3 senede oynamış toplam 23 takim aptal bir biz akilliyiz oynadgi ligde toprakta topu ileriye atma oyunu üzerine kurulu sistemde yokmuş gibi davranilan oyuncuyu alıp sahadaki 3 yerliden biri yapacaksın.
Devam bu karalara.
Geçen sene 33. haftada bir rotasyon oyuncusu olarak şampiyonluk maçında oyuna girdi ve kendinden isteneni yaptı. Zaten şu an transfer edilmesinin sebebi de bu maçta yaptığından daha fazlası değil. Terim de Semih'i alıp seneye 10 milyon dolara satacağız demiyordur.Bonservis vermiyorsun diye her yerliyi alıcaksın yaniSemih’in oynadığı hangi Başakşehir maçını pozisyon vermeden bitirdin sen
![]()
Evet evet falcao sayesinde yendik haklisinSöylediklerinin yüzde doksanı çelişiyor haklı çıkmak için ama haksızlığının farkındasın. Sahada hiçbirşey oynamamak dediğin adamla Fener’i sahasında yendin geçen sene 70 dakika 10 kişi oynayıpta yenemediğin Feneri![]()