Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa yumlu kim ya :D son hafta ligde kalan takimin oyuncusu. Biliyor seneye ayni kural devam ederse kimse bunları takımına kaymaz. Tamamen got korkusu
diyorlar ki türk oyuncular para almamalarina ragmen sikayet etmiyor diye.

ulan zaten hayatinda kazanamayacagi parayi burada aliyor

er yada gec ödeme yapacaklar zaten

bu kalitesizler süper lig'de forma giyiyor, bir de yabancilari begenmiyor. net alt lig oyuncusu.

BİLGİ: Trabzonspor'un cezası kalkmazsa Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2. Ön Eleme Turu maçları 17 Eylül'de oynanacak ve maçlar tek maç üzerinden oynanacak.

Hani sezonu erken aciyorduk?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200725-214628.webp
    Screenshot_20200725-214628.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 108
Ulan yeni gördüm.Tinerciler Cl ön elemesi oynayacak.P gibi bir akşam olmuş.

Semih, Emre Çolak falan filan lig başlamadan bitmiştir, havluyu ne tarafa atalım. Yazık alt yapıdan çıkan gençlere diyorum.

sergen 30-35 milyon euro bütceye düsürmemiz lazim diyor kadronun maliyetini. kaleye tecrübeli bir yerli alip ersin'le birlikte götüreceklermis. 8 yabanci + türk kaleci, 2 de sahaya türk attik mi is tamamdir diye düsünmüsler. ucuz oyuncular alacagiz diyor. akli selim konustugu icin takdir ettim. belli ki iyi plan yapacak. kosacak oyuncular alacagiz dedi. bjk su halde bizim hocadan daha mantikli hamleler yapacak.

BİLGİ: Trabzonspor'un cezası kalkmazsa Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2. Ön Eleme Turu maçları 17 Eylül'de oynanacak ve maçlar tek maç üzerinden oynanacak.

Hani sezonu erken aciyorduk?
erken olma ihtimali yok zaten millet nasıl hayal alemindeyse UEFA kupasında 4 tur daha oynanacak her hafta bir tanesini bitirsen zaten eylül oluyor.

besiktas yaslilar cok fazla para aliyor diye sözlesme uzatmiyor, bizimkiler bitik eskileri aliyor. dorukhan, fatih, ridvan, ersin gibi oyunculari kullanacaklar seneye.

Bjk pandemiden sonra muthis hakem destegi aldi yalniz,1-2 mac disinda topta oynamadilar.baya balliydilar da.on elemeye gidin de hakemler ve bal kurtaracak mi bakalım bu perişanliginizi
Harbi lan hakemler el atti bunlara nedense bilmiyorum. Birseyler döndü. Elemeleri gecemez bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt