Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
twitter hesabi acarsan saap bana, vasfinin kalpli tweetleri yerine ana baci kaydigin tweetleri yeglerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twitter hesabi acarsan saap bana, vasfinin kalpli tweetleri yerine ana baci kaydigin tweetleri yeglerim
Bu yabancılara verilen paraları terim ve yönetim gene onay verdi bazıları dursun zamanında yapılan kapitülasyonlar bit pazarı gibi sürekli eskiye rağbet ediyoruz yerli ve yabancı oyunlar kaliteli olsa bu sene avrupa 5-6 yemezdik 6. Olmazdık para saçarak başarılı olacaklarını anlamadılar yerli gelecekse genç altyapı yada kaliteli yerli alacaksın irfan can mert çetin gibi adamları kaçırdılar zamanında, hakan calhanoglu beğenmeyen var arda semih gelsin diyen çoğuda
Linnes 1.4 milyon euro (16 maç, 0 gol, 0 asist)
N’Zonzi 3.2 milyon euro (15 maç, 0 gol, 1 asist)
Feghouli 4.2 milyon euro (40 maç, 7 gol, 6 asist)
Belhanda 3.3 milyon euro (33 maç, 4’ü penaltı 7 gol, 3 asist)
Andone 2.2 milyon euro (15 maç)
Falcao 6 milyon euro (gerek bile duymadım)
Bu sene verim alamadığımız, ama parasını da seve seve yatırdığımız yabancı oyuncularımız. Toplam maliyeti TL’ye çevirince: 150.000.000 TL
Şimdi yerli futbolculara gelelim. Her maç skor ne olursa olsun küfür yiyen, bu sene az çok faydalı olmuş yerli futbolcularımız.
Ömer Bayram 400 bin euro (39 maç, 1 gol, 13 asist)
Adem Büyük 900 bin euro (34 maç, 11 gol, 1 asist)
Taylan Antalyalı 300 bin euro (23 maç, 2 gol, 5 asist)
Okan Kocuk 250 bin euro
Kulübün evlatları eğer bu takıma, yazdığım yabancı futbolculardan fazla katkı sağlamasın, ben bu forumu bırakırım.
Kadro bizim işimiz:
[Kaan - Marcao] yaparız, Luyi satılırKaan Ayhan’ı 2.5 milyon euroya alırsak yılın
f/p transferi olur. Böyle akıllı hamleler yapmak bize biraz ters , o yüzden umut etmiyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
03-04u gorunce istemsizce cm 0304 dedim ben oyunu kuriim yavastan da lukunkulu petreli bratulu en karanlik dönemimize gireyimyerli transferinde genel olarak çok zayıfız. 2011'deki selçuk ve sonraki sene gelen burak haricinde baba yerli oyuncuları hiç alamadık.
selçuk'tan evvel de herhalde 03-04 devre arasındaki necati transferini sayabiliriz.
kulüp olarak zayıf olduğumuz bir alan. genelde iyi adamları kaçırdıktan sonra bari bunu alalım diyerek orta halli oyunculara yükske maaş gömüyoruz. (yiğit gökoğlan, tarık, veysel gibi)
eldekileri düşünürsek bu sene yine iyi yerli transferi yapmamız gereken bir döneme geldik. bakalım ne bombalar göreceğiz. sicilimiz hiç iyi değil bu konuda.
[Kaan - Marcao] yaparız, Luyi satılır
Marcao satılır, Kaan gelirse, iki tane sağ ayaklı Stoperimiz olur: [Kaan - Luyindama]
Para gereği Marcao, Luyi den bir tanesi satılması gerekir.
Luyi daha çok para yapar, lakin Marcao da SOL ayaklı Stoper... Planlamayı doğru yapmak lazım, çünkü Kaan da sağ ayaklı.
*** "Bu hikaye bitmedi. Yakında görüşürüz." Transfer Istihbarat Şefi ***
şu semih ile emre çolak ismini duyunca hayattan soğuyorum.bu iki kazma geleceğini belhanda kalsın daha iyiRodop: Caner, Semih ve Emre Çolak gündemde
Ajans1905: Hem Lemina hem Seri kalacak gibi
![]()