Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kılınç transferi açıklansın, o transfere de tepkiler olur.

‘Yav bu kadar verilir mi ehühü’
‘Sivasspor’un futbolcusuna verdiğimiz paraya bak’
‘Alt yapıdan futbolcu çıkarmayan hoca istifa!’

Bakın görün. Olmazsa forumu bırakıyorum.

Şimdiden yazayım Emre Kılınç’ın alacağı para yıllık 1.5 milyon euro olur.

O maasi verdiler diyede aglayacaklar.Herifin bonservisi elinde sen vermezsen fb verip alacak.

Bu seferde beceriksizler bunuda alamadilar diyecekler.Verip alirsan ,o paralar verilir mi diye aglayacaklar.

Şimdiden yazayım Emre Kılınç’ın alacağı para yıllık 1.5 milyon euro olur. Bu parayı vermem diyorsan da adam gider şikecilere imza atar. Sende Maicon’u satayım da Fransa 6. ligden hızlı zenci, IQ’sü -20 olan zenci kanat oyuncusunun hesabını yaparsın.
15 sene boyunca mi ne sampiyon olamamisiz suanki taraftar olsaydi yarisi rakip takimlara transfer olurdu yada futbolla iliskisini keserdi buyuk ihtimal .Taraftar olarak en vizyonlu taraftariz belki ama en gucsuz ve kirilgan sabredemeyen ve Efsanelerine saygisi olmayan bir taraftar topluguz malesef .

...
FB_IMG_1595793539181.webp

F A T I H T E R I M

Hoca Bodrum’da tatil yapıyor. Nasıl yapar? Florya’da U15’in maçı var, hoca nasıl izlemez genç yıldız adaylarımızı. Çicekleri de sulamamış. Derhal istifa. Genç oyuncuların idmanını izleyecek Avrupalı hoca ile 15 yıllık sözleşme yapalım.

Marcao ve Luyindama’yı neden kestin mesela çok merak ediyorum.

Çünkü Semih yerine 36 yaşında Thiago Silva, ve Dursun Özbek ve Tudor’un aldırdığı Maicon’un yerine Merih Demiral’i istiyorsun. Anlıyorum seni FIFA ultimate team’de kurmuşsun o kadar takımını.. üzülmemek elde değil.

Terim istifa, Laurent Blanc göreve. PSG’de beraber çalıştılar. Çok seviyorlar birbirlerine. Babası kadar seviyor.

Şimdiden yazayım Emre Kılınç’ın alacağı para yıllık 1.5 milyon euro olur. Bu parayı vermem diyorsan da adam gider şikecilere imza atar. Sende Maicon’u satayım da Fransa 6. ligden, IQ’sü -20 olan zenci kanat oyuncusunun hesabını yaparsın.
Genel olarak ülkemizin en büyük sorunu herkesin her konuda uzman olması hele konu futbolsa 80 milyon teknik direktör var

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt