Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bizimkiler sohbet etmek icin Victor Ruiz'in menajeri ile gorusmediler herhalde.

Marcao'a teklifler var muhtemelen gidici. Ozornwafor ligden bir takima kiralanir. Maicon araplara satilir.

artik ajanssporu paylasmayalim

sabah ajanspor vs haberleri olmazsa car car car ötme konusunda süreklilik sağlanamaz.
sorsan aklı başındadır herkes, herşeyden anlarlar bilirler gel gör ki iki kıçı kırık yayının haberini el açıp bekliyorlar gelse de ağlaşsak diye

Victor Ruiz, menajerlik şirketi Magic Players üzerinden bir açıklama yaptı.

Çok net olalım... Beşiktaş ile olan sözleşmemi feshetme kararım, kulübün ile imzaladığımız ilk günden beri yükümlülüklerini ertelemesi nedeniyle oldu. Koronavirüs pandemisi (Covid-19) öncesi 4 aydan fazla bir süre maaşımı almadım. Yurtdışında yaşayan birinin böyle bir şey gördüğünden emin değilim. Her gün antrenman yapmak ve her maçı en üst seviyede oynamak için orada bulundum.

Koronavirüs pandemisi (Covid-19) sonrası kulüp yönetimi Mart ayından bu yana kadar herhangi bir maaş ödememeye karar verdi. FIFA ile görüşmeden önce her şeyi göstereceğim ve konuşacağım. Temsilcilerim kulübe çok defa yaklaşmaya çalıştı ama her zaman bir çözüme ulaşamadık. İyi niyet gösterdik ama bir yere kadar.

Beni destekleyen, seven ve kucaklayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Keşke orada planladığım kadar kalabilseydim, ama hayat ve iş her zaman bu şekilde yürümez.

ruiz gibi bir herifin transferini onaylamamiz icin 400 bin euroya falan oynamasi lazim. ayrica yönetimsizlik ciddi bir sorun. iki günde bir yalan haber pompalaniyor. yalanlandiktan sonra bir yalan daha yaziyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt