Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30-31 yasindaki adam geliyorsa, maasi ve sözlesmesi yerinde olmali ve son zamanlarda sakatlik sorunu falan yasamamis biri olsun. Bir de iyi fiziki olsun. O zaman normalde rahat 2 sene is yapar

Seneye şampiyonluk kovalayacak takımlar arasında en oturmuş kadro yine Başakşehir'in kadrosu olacak gibi görünüyor. Trabzon'un hücum hattı çok iyi, defansı kötü, BJK iyice küçülmeye gideceğini açıkladı, FB'de para edecek topçu dahi yok. Kalede Altay, forvette Muric ile başlarlar büyük ihtimal. Bekleri kötü, stoperleri vasat. Emre futbolu bıraktı, Ozan, Jailson falan ilk onbir oynar orta sahada. Bizde yine iyi kötü piyasası olan oyuncular var. Muslera, Marcao ve Luyindama gibi çok ciddi bir savunma hattı var. Bir kaç mantıklı hamle ile yine Başak ve biz yarışır gibiyiz.
En önemlisi Trabzonspor'un Sörloth'u gibi net bir golcü almak.
Bu sene zaten BJK maçına kadar 8/8 yapılan dönemde rüzgarı bayagi bir arkamiza almıştık. İddaa bile bizi favori gösteriyordu. Virüs mirus, seyircisiz oynama vs derken, ağır sakatlıklar, cezalar vs vs g.muze bir göktaşı düşmediği kaldı.

Bence o kadar çöp bir kadromuz yok, enseyi karartmaya da gerek yok.

Orta sahada iyi bir ikili yakalayıp, net bir golcü ve hızlı bir kanat oyuncusu alabilirsek, Cl oynayacak bir Başak ile rahat yarışır gibiyiz. TS de zorlar.

Seneye Alanya, Sivas gibi takımlar Avrupa oynayacağı için bu seneki kadar iddaali olamazlar diye düşünüyorum.

Oyuncu sirkülasyonunu en iyi yapan takım net olarak Başakşehir.Kadroları yaşlı görünebilir ama bu sirkülasyonu iyi yaptıkları sürece her sene direk şampiyonluk adayı olurlar bu ortamda

Arda - Caner kulübe transferleri, bunlar artık Galatasaray'ın taraftarının beklentisinde bir ritim bulamazlar. Genç ve dinamik bir takım istiyoruz artık

Yerli Pulusic sana inaniyorum aslanım her özelliğinle aranan kansın
IMG_3j7vtn.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaan konusunda bonservisin sorun olduğunu hiç zannetmiyorum. Babası da açıklama yapmış zaten onların kafasındaki minimum 2,5m eurodur. O parada 800 900 alan Marcao ve Luyindama gibi oyuncuları bozar. Tek ve en büyük problemin bu olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Kaan'ı %90 almayacaklar. Ancak 1,5- bandında anlaşırlarsa olur.

yaklasık 10 senedir bu forumdayım.en cok istediğim transferler selcuk inan,sneijder,drogba,bruma,burak olmustu.bunları aldık.solbek taiwo,stoper glik,gudietti,dembele,johansen,delaney,nani,stoper acerbi,hoillet vs bunları istedim galiba bi de

Tekrar soruyorum: Semih Kaya, Emre Ç ve Arda Turan'ı en son hangi maçta izlediniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt