Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene banko şampiyon deniyordu takıma burada takım altıncı oldu uzasa ilk on bile olmayacaktı belkide, seneye ilginçtir daha hiç hareket olmadan takımı bu seneden kötü ilan ediyorlar. Transferde de şaşmaz bu forum birine çok iyi diyorsa o kötü çıkar kötü diyorsa iyi çıkar . Ben seneye farklı olacağı görüşündeyim bsaksehirin gazı alındı olacaktı mecbur oldu bitti. Hiç öyle emre çolak vs geleceginede inanmıyorum ben bellagarde yazana inanmayıp Semih emre yazınca hemen geldi gözüyle bakılıyor. O yazanlardan bence arda gelir birde fiyatta anlaşılırsa Caner gelir bence başkası gelmez.

Diagne gecen sezon 30 gol atarak hem ligin gol krali oldu hem de ligin en cok gol atan yabanci oyuncusu + sampiyonlukta payi var.

Simdi bu oyuncuyu sen satamiyorsan Fatih hoca mi suclu yoksa oyuncu satmayi beceremeyen yonetim mi? Bu istatistik ile atiyorum PSV, Genk veya Porto'da takimlarindan birinde yapsa en az 20 milyona satarlar.
15'e alıp 20 mi ye satmak bizi kurtarmaz
Ha dediğin gibi satamamak büyük beceriksizlik.

Benim fikrime göre.
Kasımpaşali yöneticiler veya diagne'nin manageri bizimkilere ; diagne'yi şimdi 15 milyona alın sene sonu zaten İngiltere'ye 20 milyona satarsınız dedi.
Bizimkilerde buna güvenerek aldılar ama elimizde patladı

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

nikein kendi sitesinde bile yoktu
2 sene önce mac formasi her gsstorede bulunuyordu mesela
genel satis icin üretmemisler gibi sanki
Bu ülkenin alım güçü ile alakalı çünkü 2 sene önceki euro kaçtı ve o formalar kaça satılıyordu şu anda o formalar kaça satılır böyle bakmak lazım. Nike bizimle 2024 yılına kadar senelik 8 milyon euroluk anlaşma imzaladığına pişman bile olabilir şu an.

aston villa trezeguet ve diagneyi buluştursun bize samatta yada nakambayı verseler olur,neden para değil bizimkiler hem iyi paraya satamaz hem de satsa bile çer çöpe yatırırlar parayı..
Böyle bişey olursa aston villa forması almak farz olur

Muslera'nin disinda 1 tane tecrübeli yabanci olsun, digerleri hep Marcao gibi 1 milyonluk yetenekli gencler olsun, bu ligde fark basariz

Pas oyunu oynayacagiz diye götü kalkmayan, depar atamayan, maclardan kacan topculari doldurmusuz.

2 tane söyle ise yarayacak adam aldik mi onlar gidiyor yerine yine yeni cöpler aliniyor. Hevesimiz kursagimizda kaliyor.

transfermarkta göre 4 gün sonra bizde transfer dönemi aciliyor

hafta sonu veya hafta basi gelir ardalar semihler emreler

Şu ozornwaforun tutmasını çok istiyorum yahu adamda acayip fizik var keşke tutsada onu kullansak birinide satsan böyle olursa bu çarka daha çok ilgi duyar bizimkiler
Bizde olur mu bilmiyorum ama ben süper ligte Anadolu takımları yerinde olsam Ozorn'u direk alırım kapalı defansta net iş yapar hava toplarını alır, ayağı idare eder, fizik olarakta iyi Hatay yada Erzurum'da ciddi iş yapar mesela oralara kiralayabiliriz bence.

Bu ülkenin alım güçü ile alakalı çünkü 2 sene önceki euro kaçtı ve o formalar kaça satılıyordu şu anda o formalar kaça satılır böyle bakmak lazım. Nike bizimle 2024 yılına kadar senelik 8 milyon euroluk anlaşma imzaladığına pişman bile olabilir şu an.

yav aga ayni sirketin en dandik ayakkabisi bile 600tlden basliyordur su an
yine de insanlar bu fiyati ödeyerek aliyor
sen üret satisa cikar birisi alir muhakkak
hic olmuyorsa az sayida üret
stadium shirti bile satisa sunmamak büyük aptalliktir
kalitesiz ürürne kimse gidip para vermez

1595859668920.webp

En iyi gelir yine de bizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt