- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
jermain defoe daha iyidarren bent diye bir forvet izlemistim aston villada
acaba falkao yerine düsünebilir miyiz
veya carlton cole fizik olarak daha üstün bir oyuncu
plase akinfenwa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jermain defoe daha iyidarren bent diye bir forvet izlemistim aston villada
acaba falkao yerine düsünebilir miyiz
15'e alıp 20 mi ye satmak bizi kurtarmazDiagne gecen sezon 30 gol atarak hem ligin gol krali oldu hem de ligin en cok gol atan yabanci oyuncusu + sampiyonlukta payi var.
Simdi bu oyuncuyu sen satamiyorsan Fatih hoca mi suclu yoksa oyuncu satmayi beceremeyen yonetim mi? Bu istatistik ile atiyorum PSV, Genk veya Porto'da takimlarindan birinde yapsa en az 20 milyona satarlar.
trabzon'a gitmeli yardımcısıda gökdeniz olmalı benceMircea Lucescu, 4 gün önce anlaşma sağladığı Dinamo Kiev'den taraftar baskısı sebebiyle istifa etti.
gel bize luce
Bu ülkenin alım güçü ile alakalı çünkü 2 sene önceki euro kaçtı ve o formalar kaça satılıyordu şu anda o formalar kaça satılır böyle bakmak lazım. Nike bizimle 2024 yılına kadar senelik 8 milyon euroluk anlaşma imzaladığına pişman bile olabilir şu an.nikein kendi sitesinde bile yoktu
2 sene önce mac formasi her gsstorede bulunuyordu mesela
genel satis icin üretmemisler gibi sanki
Böyle bişey olursa aston villa forması almak farz oluraston villa trezeguet ve diagneyi buluştursun bize samatta yada nakambayı verseler olur,neden para değil bizimkiler hem iyi paraya satamaz hem de satsa bile çer çöpe yatırırlar parayı..
luce efso td rtaş adamı sövdük ettik milli takımda ama kendi yapısını oturtunca gerisi gelir terimi de yardımcısı yapak :-)trabzon'a gitmeli yardımcısıda gökdeniz olmalı bence![]()
Mircea Lucescu, 4 gün önce anlaşma sağladığı Dinamo Kiev'den taraftar baskısı sebebiyle istifa etti.
gel bize luce
luce iyi de fatih terim'i de gömme fiorentina milan çalıştırdı sonuçta o'daluce efso td rtaş adamı sövdük ettik milli takımda ama kendi yapısını oturtunca gerisi gelir terimi de yardımcısı yapak :-)
20 sene olmuş rtaş ne fio kaldı ne milan geçelim artık tarihteki başarılardan biri olarak addedildi... önümüze bakmalıyız artıkluce iyi de fatih terim'i de gömme fiorentina milan çalıştırdı sonuçta o'da
3agustos degil mitransfermarkta göre 4 gün sonra bizde transfer dönemi aciliyor
hafta sonu veya hafta basi gelir ardalar semihler emreler
Bizde olur mu bilmiyorum ama ben süper ligte Anadolu takımları yerinde olsam Ozorn'u direk alırım kapalı defansta net iş yapar hava toplarını alır, ayağı idare eder, fizik olarakta iyi Hatay yada Erzurum'da ciddi iş yapar mesela oralara kiralayabiliriz bence.Şu ozornwaforun tutmasını çok istiyorum yahu adamda acayip fizik var keşke tutsada onu kullansak birinide satsan böyle olursa bu çarka daha çok ilgi duyar bizimkiler
trabzon'a gitmeli yardımcısıda gökdeniz olmalı bence![]()
Bu ülkenin alım güçü ile alakalı çünkü 2 sene önceki euro kaçtı ve o formalar kaça satılıyordu şu anda o formalar kaça satılır böyle bakmak lazım. Nike bizimle 2024 yılına kadar senelik 8 milyon euroluk anlaşma imzaladığına pişman bile olabilir şu an.