Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan egosuna tav oluyorum.Başarıyı taşıyamayan insandan başkan da olmaz yönetici de.Düşman aramaya gerek yok ki.İçimizde yeterince var.Bu insanların Fatih Terimle ne alıp veremediği var anlamıyorum.Tamam kabul hoca zor biri hataları da var.Kimin yok ki.Ama neden çatıyosun hocayla koskoca başkan.Ünal Aysalın sonunu görmedin mi.1 yıl dayanabildi.Siz hala oradaysanız bu hoca sayesinde apaçık.Ardayı zerre kadar istemiyorum ama hoca istiyorsa alacaksın o kadar.Derdiniz Arda gelir zarar verir ondan değil ki.Sırf hocaya inat.Hoca ister alırsın zarar verirse bedelini kendi öder.Kendisi söylüyor zaten istediğini çünkü cesur.Ama siz gerçekten neden istemediğinizi söyleyecek kadar cesur değilsiniz.Kaç aydır Galatasaray sahipsiz duruyor.Tarihinde yoktur böyle bişey.Hep yetersizdiniz ama artık geçersizsiniz de.Bırakın bu işi.Galatasarayı daha fazla düşürmeyin.Sahip çıkacak illa ki bulunur.Koskoca Galatasaray.

Bu haksiz ihtar nasil oluyor ? Albayrak daha geçen demedi mi borç yok diye ? Yine yönetimin sesi rodop da borc yok diyor

İnsan egosuna tav oluyorum.Başarıyı taşıyamayan insandan başkan da olmaz yönetici de.Düşman aramaya gerek yok ki.İçimizde yeterince var.Bu insanların Fatih Terimle ne alıp veremediği var anlamıyorum.Tamam kabul hoca zor biri hataları da var.Kimin yok ki.Ama neden çatıyosun hocayla koskoca başkan.Ünal Aysalın sonunu görmedin mi.1 yıl dayanabildi.Siz hala oradaysanız bu hoca sayesinde apaçık.Ardayı zerre kadar istemiyorum ama hoca istiyorsa alacaksın o kadar.Derdiniz Arda gelir zarar verir ondan değil ki.Sırf hocaya inat.Hoca ister alırsın zarar verirse bedelini kendi öder.Kendisi söylüyor zaten istediğini çünkü cesur.Ama siz gerçekten neden istemediğinizi söyleyecek kadar cesur değilsiniz.Kaç aydır Galatasaray sahipsiz duruyor.Tarihinde yoktur böyle bişey.Hep yetersizdiniz ama artık geçersizsiniz de.Bırakın bu işi.Galatasarayı daha fazla düşürmeyin.Sahip çıkacak illa ki bulunur.Koskoca Galatasaray.
Arkadaş,kendin diyorsun başarıyı tasiyamayan adamdan bişey olmaz diye.

Hem Aysal ile
Hem tüpçü ile
Hem Milan başkanı ile
Hem cengiz ile papaz olan kim?

Burda sorunlu biri varsa bu da hocadan başkası değildir.

Senin bir şirketin olsa şirketine;

Gazeteci döven,
Hastane basan,
Silah çeken,
Milletin karısına sarkan,
İş arkadaşını döven,
Şirketin verdiği giysi üzerinde şirkete küfür eden,
3 senedir başka şirkette çalışmamış hep rapor ve izinle geçirmiş bir ELEMANI alirmisin?

Al sana neden istemedigimizin cevabı.
Bu sorulara cevabın evet ise sana bişey diyemem ama bizim cevabımız belli İS-TE-Mİ-YO-RUZ.

-----------Volkan babacan---------------
Omar-------Semih----kaan----caner
Arda---M.Ekici----Emre Ç--Emre K.
-------------Oğulcan--falcao---------

Yardımcı Hoca: Selçuk

al sana VİZYON
al sana DİP NOKTA
al sana EVLAT
al sana OYUNDAN ZEVK
al sana GAZ...!!

Altay'in genc stoperi Cenk Ozkacar Trabzon ile anlasamamis. Bjk devreye girmis. Biz sadece oyuncunun temsilcisi ile transfer kosullari icin fikir alisverisi yapmisiz. Fransa'dan da talipleri varmis.

BÜYÜK BASKAN arda yi yine veto etmis
5BE42069-5391-465D-9ED1-D6DDAAD1C22E.webp

Mandzukic transferinde flaş gelişme! Galatasaray ve Fenerbahçe...

Katar ekibi Al Duhail'le yollarını ayıran yıldız futbolcu Mario Mandzukic'in ismi Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılıyordu. Ancak Hırvat forvetin, seneliği 3 milyon euro'dan 2+1 yıllık sözleşme önererek devreye giren Fiorentina'ya sıcak baktığı ortaya çıktı.

Ekli dosyayı görüntüle 85779
Kariyerinin son zamanları son vurgunu yapmak için araplara giden çöpleri toplamak da bize yakışır. Gelsin.

🔸Emre Belözoğlu bir pozisyon sonrası Dirar’ı idmandan kovdu.

🔸Dirar: “Sen kimsin? Bu takımın hocası mısın ki beni kovuyorsun?”

🔸Emre B.: “S. git.”

🔸İkili birbirine girdi. Oyuncular ayırdı, Dirar soyunma odasına gitti.

🔸Emre tüm takıma: “Hepiniz O.. Ç..sunuz!” dedi. (Fanatik)
Bu gerçek mi.?

Dursun dan sonra bu adamlar iyi geldi gibi ama bence hemen her konuda pasif davrandılar bunlar konuşmadı hoca konuştu ceza üstüne ceza yedi ki bundan da dem vurdu hoca. Pasif herifler ki şu TFF baskaninolacak kel sarlatani bile desteklediler. Her fırsatta ters düştüler hoca ile. Elindeki oyuncuyu sattirip kaç kere söz verip koca takımı forvetsiz oynattilar. Eminim ki hoca diagneyi istemedi falcaoyuda ha keza . Belhanda satiliyormusta hoca veto etmiş oda koca bir yalan her sene çıkıyor belhanda oraya gidiyor buraya gidiyor. Yönetimin acilen değişmesi lazım sonuç olarak

Bu yönetimin acilen ISTIFA zamani gelmis geciyor bile arda konusu tamamen hocaya oynamak zaten sezon icinde belli eti kendini yönetim hakem katleti ses cikmadi hocaya hakaret eti ali koc gittiler boy boy resim cektiler hocaya hakaret etiler edenleri Protokoll oturtular kiralik bütun oyuncular kaldi ama en kilit adamimiz son haftalari görmeden takimi geri cagirdi birsey yapamadilar secim öncesi verdikleri sözleri saymiyorum bile teknokent vs... daha nice olaylar aklima gelmeyen simdi gene arda konusu yönetimi bile icerden kisik sesle secim diyor ama baskan yapismis koltuga birakmam diyor

Şu yabancı sayısı düştü ya yakında maçları TRT verirse şaşma. Şahsen ben olsam çekilirim. Ki ben digitürkü iptal ettim. Bu gerizekalılar futbolun içine ettiler.
Benimde eylul sonunda bitecek ip tv kullanmayı dusunuyorum.telekom gibi sirketlerin ihaleye girebilecegi soyleniyor ama rekabet olmazsa 220 degil 250 olur en fazla ama inşallah trt eline düşmez.ses 10dk geriden geliyor maçlarda 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt