Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.113
- 39.436
- 3.993
Yeni gelecek Arap çöpün caprazlari filan kopsada transfer yatsa yoksa yandık demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belo'ya romantik bakabilir miyiz reissahada adam akilli gormeden abartmaya baslarsak sonunu biliyoruz reis... bu fizik 6ayda yapilir sahada ne kadar kullanabiliyo fizigini... romantik bakmayalim derim
la de get.senin belhandan daha topa vuramıyo.hamza bazı maclarda 2-3 kişilik oynuyodu ortasahada.defansif kabiliyeti ve top kapma meziyeti çok iyi.senin belhandan sürekli rakibe asist yapıyo.o arap hamza akmanın tek tırnagı etmezilk golde kendi bile beklemiyodu gol olacağını, diger gol ise altyapilarin durumunu gosteriyor
x bi portekiz takiminin altyapisiyla top oynasak ezer gecerler
bakamazsiniz reis :’)Belo'ya romantik bakabilir miyiz reis
la de get.senin belhandan daha topa vuramıyo.hamza bazı maclarda 2-3 kişilik oynuyodu ortasahada.defansif kabiliyeti ve top kapma meziyeti çok iyi.senin belhandan sürekli rakibe asist yapıyo.o arap hamza akmanın tek tırnagı etmez![]()
niye beles mahrez falan gelse bile istemez misin??Artik kuzey afrikali futbolcu almazlar inş.
cagrı yarkını ben izleyemedim pek..sen iyi bilyosun.cagrı bi kez kadroya alınmıstı galiba.erhan sentürkün oynamasını isterdim bak,diyarbakıra kiralık gitti ve iyi sezon geçirdi 2009da.ona yazık oldu bi tek..iyi Galatasaraylıdır üstelik.
reis cagri yarkinlardan beri altyapi sorumlususun forumda kac tane adam cikardin
abartmayin diyorum iyi veya kötü demedim o kategorilerde belli isimler hep onde olur sana kalsa su an koy 11e oynasin a takimda![]()
cagri rizede oynamisti da ustune koyamadi, o tayfa da koyamadi reis... sadece cagri erhan serdar falan degil bi arda siyrilabildi oralardan demem o ki o altyapi da iyi jenerasyon diye anilirdi ama her sey gorundugu gibi olmuyor.cagrı yarkını ben izleyemedim pek..sen iyi bilyosun.cagrı bi kez kadroya alınmıstı galiba.erhan sentürkün oynamasını isterdim bak,diyarbakıra kiralık gitti ve iyi sezon geçirdi 2009da.ona yazık oldu bi tek..iyi Galatasaraylıdır üstelik.
sezon oncesi belhi saymiyodunuz reis yeme bizi ama gelen topcular kiz gibi topcu ciktigi icin yine krala muhtaç kaldikEkli dosyayı görüntüle 87045
Sezon oncesi bu orta saha ligi domine eder diyorduk ama hayal kirikligi oldu. Falcao-Babel-Nzonzi gibi isimleri transfer ettik, 3'u de hayal kirikligi. Keske scout transferlere devam etseydik. Luyindama ve Marcao'dan sonra devami gelmedi.
Gelecek sezon başı kontrol edilecek eğer verdiğimiz sözlere uymadıysak kaldırılacak diye biliyorumffp bu sezon bitiyor zannediyordum daha önümüzdeki sezon da varmış :crushed:
sezon oncesi belhi saymiyodunuz reis yeme bizi ama gelen topcular kiz gibi topcu ciktigi icin yine krala muhtaç kaldik
HLASLerma, Mensah, Arda
Super lig bu orta sahaya hazir degil