Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
sahiplenmekten kastın ne abi adama forma şansı vermedik kiKarakterli topçu alırsan pasaportu farketmez. T.Çamdal Türk ama ne kadar sahiplendi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sahiplenmekten kastın ne abi adama forma şansı vermedik kiKarakterli topçu alırsan pasaportu farketmez. T.Çamdal Türk ama ne kadar sahiplendi?
Sabri vardıYazmistim zate takimi full yerlilerden kuralim diye bisey yok 2veya 3 tane ama geecekten Galatasararay kulturunu bilen hirsli yerliler olabilir.
kovacan her gelen topu içeri alır, üstüne 2 pivotla da gol atamayız. sonuç olarak ilk 10a giremez bu takım.......................Volkan Babacan..............
.....Kaan Ayhan.. Luyindama.. Marcao...........
Omar..............6 no........Mensah............Saracchi
................................Arda....................................
............ ......Falcao...........Mandzukic................
sahiplenmekten kastın ne abi adama forma şansı vermedik ki
Hic yerli olmasin mi diyorsun yani?Sabri vardı
Karakterli ve yetenekli topçu olsun diyorum. Pasaport zerre umrumda değil.Hic yerli olmasin mi diyorsun yani?
Benim anlamadigim novak iyi saracchi kotu oyuncu deniliyor. 2 sinin defansta zaafi var. Novak 30 macta 7 gol atmis asisti yok saracchi 2 gol 4 asist yapmis 13 macta

hücum hattı 33+....60 dakikadan sonra gol yok demek.......................Volkan Babacan..............
.....Kaan Ayhan.. Luyindama.. Marcao...........
Omar..............6 no........Mensah............Saracchi
................................Arda....................................
............ ......Falcao...........Mandzukic................
böyle bi karakter bülent korkmazdan sonra gelmediKarakterli ve yetenekli topçu olsun diyorum. Pasaport zerre umrumda değil.