- 20 Mayıs 2019
- 10.342
- 9.902
- 1.373
Calhanoglu artik imkansız gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı sınırı üzerinde yeni yapılacak planlama ile alakalı olarak Emre Akbaba forvet arkası, Emre Kılınç da transfer edilirse sola geçer. Atalay Babacan da yedekler arasında yer alır bence.
Akbaba ve Kilinc artik ilk 11 oynar muhtemelen. Muslera dönene kadar kalede Okan veya Sinan Bolat olur (Fenerli kaleci alinmasin da).
Sonuc olarak 2-3 ciddi yerli oyuncu almamiz lazim. Defans dörtlüsü + Muslera olunca 5 yabanci birden cok arkaya. Istemesek bile Luyindama veya Marcao satilabilir Kaan Ayhan'i almak icin.
Kulüpler mi önemli yoksa siyasi iktidarın kararı mı bakıp göreceğiz.Bu sefer diğer zamanlarda olmadığı kadar yabancı kararı hakkında birçok kulübün isyanı var bir şekilde kararı gözden geçirip düzeltirler umarım yoksa dönüşü olmayan yola koyup iyice bataklığa gideriz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En azindan su ilk 11'deki 8 yabanciyi 9'a cikarsinlar. Bir sekilde 2 yerliyi cikarirsin.Bu sefer diğer zamanlarda olmadığı kadar yabancı kararı hakkında birçok kulübün isyanı var bir şekilde kararı gözden geçirip düzeltirler umarım yoksa dönüşü olmayan yola koyup iyice bataklığa gideriz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seri, Trezeguet ve yerli orta saha olabilir.Muslera
Elabdellaoui - Luyindama - Marcao - Saracchi
Transfer
E.Kilinc - E.Akbaba - Transfer - Transfer
Falcao/Transfer
Boyle birsey bekliyorum gelecek sezon icin. 3. yerli icin oyuncu bulamadim. Emre Kilinc ve Akbaba da ilk 11 icin yetersiz oyuncular ama baska opsiyon yok.
Marcao'yu 10m+ bir teklife satip yerli stoper alinabilir. (Kaan Ayhan, Erdi Dikmen)
Marcao gibi pasör yerli yok. Herif rakibin 2 bölgesini tek pasla devre dışı bırakıyor. Türkiye'de böyle oynayan yok altyapıda. Uzun seneler de çıkmaz. Bu adamın yerini nasıl dolduracaksak, bütün parayı Kaan'a gömmek durumundayız. E orada oynayan adam burada oynayacak, değişen bir şey yok; bu işin Türk futboluna faydası nedir.Muslera
Elabdellaoui - Luyindama - Marcao - Saracchi
Transfer
E.Kilinc - E.Akbaba - Transfer - Transfer
Falcao/Transfer
Boyle birsey bekliyorum gelecek sezon icin. 3. yerli icin oyuncu bulamadim. Emre Kilinc ve Akbaba da ilk 11 icin yetersiz oyuncular ama baska opsiyon yok.
Marcao'yu 10m+ bir teklife satip yerli stoper alinabilir. (Kaan Ayhan, Erdi Dikmen)
Sen yabanci hocayla sampiyon olmak istiyorsan bir kere o yabanci sinirini topyekün kaldiracaksin. Ikinci asama olarak afedersiniz emekliligini yasamaya gelmis yabancilari almayacaksiniz. Makine gibi gencleri toplayip 1-2 tecrübeli adamla oynatabilirsen her türlü sampiyon olursun ama bu palazlanan yerliler hangi takimda olursa olsun yabanci hocalarin kuyusunu kazip satisa geciyor, ortami bozuyor. Keza yatan yabancilar sert hoca istemiyor, türk hocalar nasilsa yabancilarin gönlünü hos tutmak icin pek zorlamiyor ve yerli-yabanci topcular ortak paydada bulusup hoca üstüne hoca yolluyorlar. Sistem bozuk oldugu icin bunlarla ugrasmak istemeyen yabancilar bir sey beceremem diye hemen istifa ediyor veya gönderiliyor.Ardayi başlarda istemiyordum özellikle geçen sene ama ben artık gelmesi ve macbasi oynaması ve farklı bir şekilde futbolu noktalamasini istiyorum. Hatalar elbet oldu hata yapması için fener medyasida çok üstüne gitti ama Galatasaray a ihanet etmedi bu sebepten gelip maç başı 20 binde makul bırakması doğru olur. Şener alacağına garanti parayı arda alsın benim için yeğdir. Herkes ikinci bir şansı hak eder. Ayrıca burda yabancı TD dilleyen arkadaşlarda hangi ülkede yaşadığını tekrar hatırlatmak gerek sabah kalkıp akşam yatıp hoca gitsin muhabbetti yapıyorlar. İnanın bunlar Galatasaray li olamazlar . Yabancı teknik direktorlede bu ligde şampiyon olamazsınız . Bu kadar net
kafamız guzel galibaGörende milleti iskocyada yaşıyor sanır.ne zaman ki bu siyasi konjonktür değişir de işine bakar ancak o zaman futbol özgür ve refaha kavuşur ve sistemden Total futboldan ve yabancı TD vs yetişir ondan gerisi laf guzaf.
bunlara itirazım yok katılıyorum ama yabancı TD ler ne buradaki medya ile nede zamana ve takım oturmasına tahammülü olmayan taraftarla baş edebiliyor. Adam geliyor diyor ki bizim takım geçen sene beşinci bitirmiş bu sene şampiyon olamadık ama 3.yuz demekki iyi yoldayız diyor yabancı kafasıyla ki mantıksız da değil. Bizde vay efendim nasıl böyle der diyerek kellesi alınıyor. Bunuda başta taraftar istiyor yönetimde şirin görünmek için bunu yapıyor. Hal böyleyken yürümesi imkansız. Federasyon siyaset etkisi falan bunlara girmiyorum bileSen yabanci hocayla sampiyon olmak istiyorsan bir kere o yabanci sinirini topyekün kaldiracaksin. Ikinci asama olarak afedersiniz emekliligini yasamaya gelmis yabancilari almayacaksiniz. Makine gibi gencleri toplayip 1-2 tecrübeli adamla oynatabilirsen her türlü sampiyon olursun ama bu palazlanan yerliler hangi takimda olursa olsun yabanci hocalarin kuyusunu kazip satisa geciyor, ortami bozuyor. Keza yatan yabancilar sert hoca istemiyor, türk hocalar nasilsa yabancilarin gönlünü hos tutmak icin pek zorlamiyor ve yerli-yabanci topcular ortak paydada bulusup hoca üstüne hoca yolluyorlar. Sistem bozuk oldugu icin bunlarla ugrasmak istemeyen yabancilar bir sey beceremem diye hemen istifa ediyor veya gönderiliyor.