Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 1.983
Villa'nin son oynadigi macta taraftarlar Trezeguet'e salliyor yorumunu yapmistim adam sonra gitti 2 gol atti, simdi Everton maci oynaniyor ve yine Trezeguet'e salliyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saydiklarin vasat degildi taylan ve jesse onlarin altinda heriflerTaylan,Jesse gibi adamlar kötü değil, rotasyon futbolcuları bunlar. biz takım değiliz.
Bu takımda kimse iyi gözükmez ciddiyim.
Emre Çolak,Engin Baytar,Elmander zamanında vasat adamlar bile iyi oynuyordu.
Villa'nin son oynadigi macta taraftarlar Trezeguet'e salliyor yorumunu yapmistim adam sonra gitti 2 gol atti, simdi Everton maci oynaniyor ve yine Trezeguet'e salliyorlar.
Ikisi de bizde fark yaratir. Dedigin gibi baya salliyorlar. Bizim lig baya kotu yaVilla'nin son oynadigi macta taraftarlar Trezeguet'e salliyor yorumunu yapmistim adam sonra gitti 2 gol atti, simdi Everton maci oynaniyor ve yine Trezeguet'e salliyorlar.
Ikisi de bizde fark yaratir. Dedigin gibi baya salliyorlar. Bizim lig baya kotu ya
Ben ikisini de begeniyorum yalan yok seviye farklıbizim transfer listemizi taklit eden aston villanın bu halde olması tesadüf değil. fenerbahçe misin sen ne işin var bu adamlarla
bizim lig seviyesi için iyi adamlar da premier lig takımının ilk 11 oyuncusu olmak için yetersizler bence. aston villa bildiğin ali koç gibi takım kurmuşBen ikisini de begeniyorum yalan yok seviye farklı
Ikisi de bizde fark yaratir. Dedigin gibi baya salliyorlar. Bizim lig baya kotu ya
Galatasaray ile Sassuolo yöneticileri yakın zamanda Atalay Babacan için masaya oturacaklar.Yerli futbolcuya en çok ihtiyacımız olduğu zaman NEDEN ?@ergazeteci:Galatasaray ile Sassuolo yöneticileri yakın zamanda Atalay Babacan için masaya oturacaklar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selçuk oynasın diye yerine.Yerli futbolcuya en çok ihtiyacımız olduğu zaman NEDEN ?