Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda madem dönecek , niye açıklamıyoruz , aylardır idman yemedi , anca kendine gelirdi , ne saçma iş arkadaş.

Yönetimin iyi niyetinden şüphem yok ama oyuncu satma işinde geldiklerinden beri sıvıyorlar ve Fatih Hoca'nın M. Cengiz yönetimiyle çalışmaktan zerre hoşlanmadığını yedi düvel biliyor.
M. Cengiz zaten canıyla cebelleşiyor. Artık bırakması hem kendisinin hem bizim hayrımıza olur.
Şu anda bütün iş Abdurrahim'e kalmış durumda. Onun da çapı belli zaten.

Rıza Çalımbay: "8+6 kararı bir ayrımdır. Bizi özgür bırakmıyorlar. TFF'nin altyapıya çok büyük bir teşvik vermesi gerekiyor. 8+6 kuralı iyi bir şey değil. Yabancı kuralında artıların olması bizi düşündürüyor. Bütün takımlar sıkıntı yaşar; oyuncu alıp yedek kulübünde oturtacaksın"

haa?

Bu ülkenin futbol ikliminden tiksiniyorum artık. Hani bu sene kötü gittiğimiz için filan da söylemiyorum. Uzun süredir böyle düşünüyorum ve bu yabancı kuralı denen saçma ve kısır mevzunun tekrar peydah olması sadece tuz biber oldu.
Ufaktan futbol haricinde her şeyin mevcut olduğu bu boktan ligden elini eteğini çekmek için tam fırsat.
Şimdiden destekleyecek başka bir takım bulmanızı öneririm.

Rıza Çalımbay: "8+6 kararı bir ayrımdır. Bizi özgür bırakmıyorlar. TFF'nin altyapıya çok büyük bir teşvik vermesi gerekiyor. 8+6 kuralı iyi bir şey değil. Yabancı kuralında artıların olması bizi düşündürüyor. Bütün takımlar sıkıntı yaşar; oyuncu alıp yedek kulübünde oturtacaksın"

haa?
rıza baktı tek başına kaldı kıvrak bi manevrayla dönmüş hemen.

Yabancı sınırlaması olmadığı dönem de Türk Milli Takımı neredeyse altın dönemini yaşıyor. Çok iyi futbolcular ilk defa bu dönem de bu kadar çok avrupaya gidiyor. Alt yapılardan hakeden adam çıkıp formayı giyiyor. İyi giden bir durumu engellemek Türk futboluna ve futbolcusuna değer vermek değil içine sıçmaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt