Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
İzlediğim kadarıyla gol sevinciyle birlikte sezonu kapattırırlar burada.
Bu doğruysa güzel bi haber.Ben Cisse'nin yerine Alanyaspor bunu alır diyodum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda madem dönecek , niye açıklamıyoruz , aylardır idman yemedi , anca kendine gelirdi , ne saçma iş arkadaş.
Omer kurtululacak bi adam degilki maasi yuksek degil mucadele desen elinden geleni yapiyor sadece yeteneksiz bir adam ama caliskan .Ömer umarım Fener'e giderde kurtuluruz.
Maç içinde çok rakiple veya hakemle tartışıyo.Hırçın ve hırslı bi futbolcu..ilk defa bi futbolcunun videosuna hayran kaldım, fizik var, hava hakimiyeti var, sol ayak süper, hareketli, sağlam basıyor. hucüm pres yapıyor. duvar oluyor, sağa sola adam kaçırıyor, uzaktan şut var.
kesin bi arızası var, ya da en az 20 mio euro
Valla bence bu da bir artı , böyle bi adama da ihtiyacımız varMaç içinde çok rakiple veya hakemle tartışıyo.Hırçın ve hırslı bi futbolcu..
Bu arada maaşları hesaplarken yıllık 78m euro oldugunu hesaplayın bonuslardı vergilerdi falan. Ne kadar yüksek oyuncu varsa yollamak lazım.
Yeteneksiz işte bu sezon kazara çok asist yaptı diye şans verilmeye devam edecek ve batıracak bariz görülüyor bu.Omer kurtululacak bi adam degilki maasi yuksek degil mucadele desen elinden geleni yapiyor sadece yeteneksiz bir adam ama caliskan .
Vergiler %40'a dönüyor üstad. Ayrıca bizimkiler verilen primleri bonusları kapa yazmıyor. Divanda sanki öyle demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.O kadar da degil Renktas.