- 1 Ocak 2011
- 15.425
- 10.453
- 1.838
Akli varsa Freiburg'a gider, bize gelirse anca rotasyonda oynar.
Bi futbolcunun iyi olduguna inanip baska takima gitmesini ummakta tuaf bir taraftarlik bicimi Yemisim Freiburgunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akli varsa Freiburg'a gider, bize gelirse anca rotasyonda oynar.
Kendisi klubun efsanesini sabah aksam deli gibi elestirirken bisey yokgs baskani dahi kurucusu gelsin sahibi gibi davranan insanlara tepkim budur biatci saksocu kardes biz boyleyiz..
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sen kime .. diyongs baskani dahi kurucusu gelsin sahibi gibi davranan insanlara tepkim budur biatci saksocu kardes biz boyleyiz..
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Adminler atar misiniz su terbiyesiziSen kime
O.şenher icin bunlar gencecik piril piril cocuklarOsman Şenher: "Fatih Terim; yerli, genç ve dinamik bir kadro mühendisliği yapacak ve duyduğuma göre bonservisi elinde, sekiz tane genç yerli oyuncuyla anlaşmışlar. Artık kariyerinin sonuna gelmiş yabancı futbolcular kulübün kapısından içeriye giremeyecek."
arda turan-caner erkin-semih kaya-emre çolak adlı genç oyuncular!!
Buldugunu atan oyuncu gelsin
Buldugunu atan oyuncu gelsin
Ayrica haland bu ligden gelmedi mi? Ligi kucumsemeye gerek yokAçıkçası çok beğendim tarzını. Top takibi,konsantrasyonu ve son vuruşları çok iyi
Attığı gol sayısı bi yana. Ceza sahasında tilki gibi dolanıyor. Atılan şutları bile takip ediyor tamamlamak için. Bize yedirirler mi bilmiyorum ama mutlaka almamız lazımAyrica haland bu ligden gelmedi mi? Ligi kucumsemeye gerek yok
Sayin Cund sizin takimdaki Max Meyer ofansif oyuncu arayisimiza ilac olmaz mi bedevi sonrasi.Bu sene pek duzenlide oynamadi herhalde.parayı basıp alalım adamları nasıl olsa ffp tarih olur yakında
O istatistikle bize duşmez malesefAttığı gol sayısı bi yana. Ceza sahasında tilki gibi dolanıyor. Atılan şutları bile takip ediyor tamamlamak için. Bize yedirirler mi bilmiyorum ama mutlaka almamız lazım
Sayin Cund sizin takimdaki Max Meyer ofansif oyuncu arayisimiza ilac olmaz mi bedevi sonrasi.Bu sene pek duzenlide oynamadi herhalde.
parayı basıp alalım adamları nasıl olsa ffp tarih olur yakında