Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.207
- 3.311
- 2.088
saçmalamış ahmet çakar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre'yle Arda karşılaştırmalarını çok anlayamıyorum. Teknik özelliklerine bakarsak, Emre yıllardır oynadığı takımlara çok büyük katkılar verdi, Yani karakterini bi kenara koyarsak bizim ortasahada tam ihtiyacımız olan oyuncu tipi, 40 yaşına gelmesine rağmen hala katkı veriyor. Arda ise 3 yıldır top oynamıyor,
Emre karakter olarak lider özellikte, saha içinde hem takıma hakim hem hakem üzerinde hem taraftar üzerinde otorite kurabiliyor. Saha dışında da takıma abilik edebiliyor. Yönetimle köprü vazifesi görüyor. Hele şu sıralar sportif direktör gibi. Futbol Camiasında belli bir ağırlığı var.
Arda ise saha içinde saatli bomba hakemin yakasına yapışıyor. krampon fıtlatıyor. Takım içinde toparlayıcı olmayı bırakın dağıtıcı. Gruplaşmalar yapıyor. Hocalarla kavgalı, takım arkadaşlarıyla kavgalı. Saha dışında hastane basıyor, silah çekiyor...
Dediği gibi iyi Galatasaraylıysa gelmez,, dışardan elinden geldiğince destek verir. Siyasi işleri de bi kenara bırakır
2 yildir futbol oynamayan, futbol disinda her alanda koşturan adamı niye istesinler yaw. Elinde silahla hastane basan, sarkici karisina asilan sarkici döven adamı niye istesinler. Istenmemesi cok normal.arda konusunda bi kaos daha yaşanırsa kulüpte pis söverim. bakıyorum da arda gelmezse siz gidersiniz gibisinden tt yapılmış.
ne ardaymış anasını satayim gelecekse gelsin artık sakız gibi uzadıkça bizde önümüzdeki seneden veriyoruz suan.
ne oldu da istemiyor acaba yönetim ardayı. sözünü yememek için mi başka bir şeyler mi var.
saçmalamış ahmet çakar
bence de bu iş fazla uzadı. gelsin çıksın antrenmanına bu mesele kapansın artık. sürekli bu meseleyle mi uğraşacazArda turan gelmesini istemiyoruz ama seneye bu takımda Fatih Terim kalacaksa ve ardayı istiyorsa yönetim uzatmamalı bu işi. Hoca bırakabilir, sonuçta sözü yeniyor. 1 milyon euro verecek param yok muhabbeti çıkmış da, ya arda bu kulübe 15 milyon euro kazandırdı. Falcao 7, feg senede 5 alıyor ki ardanın sözleşmesinde max 1 milyon oluyor ki 11 oynayacaksa normal bu ücret. Ayrıca forumda ve internette Falcao düşmanlığı başlamış. Bu adamın sözleşmesi var arkadaslar. Gitmezse gitmez ya, faydalanmaya çalışmak lazim, Diagneye saydırdık da ne oldu oyuncuyu çöp ettik elimizde kaldı.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya versinler ikisininde bonservislerini ellerine, defolup gitsinler, bir daha da Fas ve Cezayir'drn gelmesin kimse, bakın sadece büyük takımlarda oynayanları yazıyorum bunlardan en çok faydası olan Feghouli gerisini siz düşünün, biz zaten ülke olarak çok disiplinli değiliz bunlar bizden daha beter iyice saçmalıyorlar.Muslera gibi yabancı oyuncu gelmez, yüzde 30 indirimi bile kabul ederim demişti. Feg ve belhanda bu sene ne olursa olsun gitmeli.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Thiago Silva.
Ekli dosyayı görüntüle 85850
Aradımız Lider. Luyindama ile beraber Çin Duvarı olur resmen.
1+1 ve sponsor desteği ile niye olmasın... Brezilyalıları severiz
@serhan_akturk: ✍ Gece gece sıcak bir son dakika haberi aktarmak istiyorum.
️ Galatasaray, Aytaç Kara ve kulübü Kasımpaşa ile kesin olarak anlaştı. Aytaç Kara, önümüzdeki sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Volkan-emre ile Selçuk-Arda kiyasi pek uygun değil ilk 2 li hıyarın ayının küfürbaz şerefsizin önde gidenleri.Arda Turan sadece bir futbolcu değil..Çoğu kişi hoca istiyor verin 1 senelik sözleşme diyor ama maalesef o kadar kolay değil..
Arda geldiğinde oynasa da oynamasa da sürekli polemik olacak..Üstüne arda duygularını çok kontrol edemeyen ve konuşmayı seven biri sürekli konuşacak ve basina malzeme verecek..
Daha büyük tehlike arda gelip 1-2 sene oynasa bile sonrasında hele ki terim 'in olası bir ayrılığında fb deki emre gibi istediği gibi at koşturabilir.. Ki kankisi selçuk ün da takimda olduğunu düşünürsek emre-volkan tarzı bir oluşumu bizde arda-selcuk ikilisiyle görebiliriz..
Bunlar tabii ki varsayım ama olma ihtimali maalesef yüksek.. Şu an olmayacak gibi duruyor ama bu işler biraz güçlenmeyle oluyor zaten..
Hangi akıl mantıkla şu kodumun arabına öyle bir kontrat yapılır ki zaten.
Resmen gel de bizi sömür daveteyesi verdi bizimkiler 2017 de.
Allah belanızı versin Dursun, Cenk ve Tudor.
sent via GSC