Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barça’ya gittiği dönem transfer yasağı yüzünden 6 ay biz kiralamak istedik beyimiz komik teklifle cevap verdi ne çabuk unuttunuz. Ha bir önceki attığım postta dediğim gibi affedilmeyecek bir şey yok ama kendisi tv yıldızı olarak takılsın daha iyi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
onu "galatasaray beni istemedi diyemiyordum teklif gelmedi" demişti ama ne kadar dogru bilemem .

Renktaş fikrine saygım var fakat benim görüşüm. Bizim halısaha takımına herhangi bir prof futbolcu koyduğunda nasıl parlarsa emre fenerde öyle parlıyor. Yaş geçmiş iş bitmiş

Arda fenerde ilk 18 e girer mi? Ben Arda ile Emre'nin karşılaştırılmasını anlamıyorum dedim. Emre süper star demedim. Arda gelecekse gelsin gelmeyecekse gelmesin, bir an evvel bu konu kapansın. Benimtercihim gelmemesi yönünde olur.

"Galatasaray beni hiçbir zaman istemedi. Komik teklif neden demiştim biliyor musunuz? Şimdiki yönetimi ayrı tutuyorum. Kimse beni istemedi. Galatasaray Başkanı Arda ekonomiyi tercih etti dedi. Nasıl ekonomiyi tercih edeyim? Galatasaray Başkanı veya başka insanlara cevap vermem doğru olmaz. Hayatım boyunca Galatasaray'a hiç yanlış yapmadım. Para kazandırarak gittim. Ayhan hoca orada. Onlara da sorsunlar. Galatasaray beni istemedi. Utanıyorum bunu söylerken. Galatasaray benim camiam başkana veya başka insanlara benim cevap vermem doğru olmaz ama ben Galatasaray'a hayatım boyunca hiç yanlış yapmadım. 13-14 milyon Euro kazandırarak gittim, dünyanın her yerinde ‘Galatasaraylıyım' diye söyledim."

Arda filan geçelim. Bize artık geleceği düşünen adamlar lazım. Arda Turan'nın boynu kaybolmuş, Başakşehir'de bile doğru dürüst oynamadı. Adamı Acun survevior ya da halı saha maçlarına davet etmeyi düşünüyordu biz alıp kurtarıcı mı yapacağız.

onu "galatasaray beni istemedi diyemiyordum teklif gelmedi" demişti ama ne kadar dogru bilemem .
İşi gücü yalan dolan

-----------Volkan babacan---------------
Omar-------Semih----kaan----caner
Arda---M.Ekici----Emre Ç--Emre K.
-------------Oğulcan--falcao---------

Yardımcı Hoca: Selçuk

al sana VİZYON
al sana DİP NOKTA
al sana EVLAT
al sana OYUNDAN ZEVK
al sana GAZ...!!

İşi gücü yalan dolan

-----------Volkan babacan---------------
Omar-------Semih----kaan----caner
Arda---M.Ekici----Emre Ç--Emre K.
-------------Oğulcan--falcao---------

Yardımcı Hoca: Selçuk

al sana VİZYON
al sana DİP NOKTA
al sana EVLAT
al sana OYUNDAN ZEVK
al sana GAZ...!!

bugun raki varmi ustad

Arda bari formda falan olsa, geri dönmesini isteyenleri az birsey anlardim. Ama adam 1 senedir bitik bizim taraftar neyin kafasini yasiyor?

Podolski zamaninda Kölne 15 milyon kazandirdi ama adam Japonya'dayken Kölne dönmek icin sinyallar veriyordu, ama onun dönmesine ne taraftar ne FC Köln sicak bakiyordu. Ve dogruyu söylersek bu adam Ardadan daha iyi durumda (bizim ligde daha is yapiyor) ve Köln bizden daha kücük takim. Onlar bile evlatlika hayir diyebiliyorsa, biz niye demeyelim?

Elabdellaoui’yi kadrosuna katan ve Donk’la yeniden anlaşan Galatasaray’da yabancı futbolcu sayısı 15’e çıktı. Galatasaray, 5 yabancıyı gönderebilirse orta sahaya 2, forvet ve kanatlara da en az 1’er takviye yapacak.

@AliNaciKucuk

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım öyle ya da böyle oyuncu satabiliriz. Soso ve Belhanda elimizde kalacak gibi hissediyorum.

Muslera
Luyindama
Marcao = güzel teklif gelirse satilir
Ozornwafor = kiralik
Maicon = arabistana gider
Linnes
Omar
Saracchi
Donk
Belhanda = arabistan
Feghouli = arabistan
Sekidika = kiralik
Babel = arabistan
Falcao = Miami
Diagne = arabistan

Hedef budur kadroyu yenilemek icin. Sonunda ama Ozornwafor ve Sekidika kiralik gider, Maicon satilir ve Diagne,Belhanda,Feghouli, Babel dörtlüsünden 2 tanesi gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt