Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@duyumcuabimiz den

Arda kesinlikle Galatasaray forması giyecek. Hoca istiyor yönetim yüzde 80 istiyor bu yüzden her kese evet diyecek

Arda olayında başkan ve manasız şekilde camianın bazi isimleri (başkanın gelmesinde ön ayak olan isimler) bu transferi istemiyor. Başkanın istememesi başkanlıktan öncesine dayanan bi durum ama hallolacak mecburen çünkü hocam istiyor taraftar istiyor bu kadar basit

Asla kendimden haber uydurmam Mendy olayını bütün medya konuştu Eduardonun menajeri kendi ağzından bi türk kulübüyle görüşüyoruz diyor bi tek Boneventura kaldı onunda haberi çıkmasın ne yapalım https://t.co/Xup0fitMXQ

Fbli Gustavo şuan menajerine kulüp bulması için diretiyor ama medya bunu yazmaz yazar anında ört bastır ederler

@duyumcuabimiz den

Arda kesinlikle Galatasaray forması giyecek. Hoca istiyor yönetim yüzde 80 istiyor bu yüzden her kese evet diyecek

Arda olayında başkan ve manasız şekilde camianın bazi isimleri (başkanın gelmesinde ön ayak olan isimler) bu transferi istemiyor. Başkanın istememesi başkanlıktan öncesine dayanan bi durum ama hallolacak mecburen çünkü hocam istiyor taraftar istiyor bu kadar basit

Asla kendimden haber uydurmam Mendy olayını bütün medya konuştu Eduardonun menajeri kendi ağzından bi türk kulübüyle görüşüyoruz diyor bi tek Boneventura kaldı onunda haberi çıkmasın ne yapalım https://t.co/Xup0fitMXQ

Fbli Gustavo şuan menajerine kulüp bulması için diretiyor ama medya bunu yazmaz yazar anında ört bastır ederler

Kim istiyor yaw

ismi hiç geçmeyen oyuncular mutlaka alınır diye tahmin ediyorum ama gitmesi gereken nerden baksan 10 oyuncu var ve hepsinin kapı gibi sözleşmesi var , Babel, soso, belhanda, diagne, adem,Jimmy, Ahmet, şener, birkaçı ve gidecekleri yer bizim verdiğimizin çeyreğini vermez , problemin tillahi bu

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gidenler ve gelenler arasında fark olmadıktan sonra bunlar gitse ne olucak ki

gel artık insafa be karam
IMG_20200718_124258.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Koç: "Yabancı sayısının aşağı inmesiyle altyapıdan oyuncu gelecek diye bir garanti yok."

biz şampiyon olunca bile oyuncu satamıyoruz şu haldeyken ihtimal bile vermiyorum ,o derece becerıksiziz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt