Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız bu kadar aradan sonra arda nın gelip başarılı işler yapmama ihtimali yok. 2 dir istenmeyen adam rolünde, diğer yanda da herşeye rağmen kendini isteyen bir hoca var. yüzünü kara çıkarmama adına çok ekstra işler yapabilir.

yalnız bu kadar aradan sonra arda nın gelip başarılı işler yapmama ihtimali yok. 2 dir istenmeyen adam rolünde, diğer yanda da herşeye rağmen kendini isteyen bir hoca var. yüzünü kara çıkarmama adına çok ekstra işler yapabilir.

Yapmaya ister elinden geleni yapar ama fiziksel olarak vücudu buna el vermez bence.

Yapmaya ister elinden geleni yapar ama fiziksel olarak vücudu buna el vermez bence.
oynamadığı süreçte kendine nası baktığı önemli bence. yoksa ilk defa antrenman yapacak kişi değil bu adam. 1 sene oynamaması bir şey ifade etmez. emre akbaba da 1 sene top oynamadı. yavas yavas toparlıyor işte. mesele kafada ne kadar futbolu bitirdiğin. bu adam da yaptığı kötü işlerin hepsinin farkında diyetini kendini ait hissettiği yer galatasaray'da ödeyip iyi bir şekilde bitirmek istiyor kariyerini.

en kariyerli türk futbolcu net. bunu istemesi kadar doğal bir şey de yok. mustafa baskan dan ziyade baskaları istemiyor arda'yı.

ben fırsat verilmesinden yanayım. kaybedecek bir şeyimiz yok. kazanacak çok şey olabilir ama. her iki taraf için de.

ardaya bugün gel asgari ücretle başla dense hayır diyeceğini sanmıyorum. bazı haller hareketleri hiç hosuma gitmese de bu adam harbi galatasaray'lı. galatasaray'a da hatasıyla sevabıyla evladını kabul etmek düşer.

benim bu konudaki düşüncelerim bunlar.

Buyuk ihtimale disipline olacak ve iyi katki verecek

Buyuk ihtimale disipline olacak ve iyi katki verecek

ya davul zurnayla hava limanında karsılanan adamları da görüyoruz. sözde dünya yıldızı müthiş golcü. geldiği günden beri sakatlıktan yattığı gün sayısı oynadığı gün sayısından fazla.

demem o ki o işler kağıt üstündeki gibi olmuyor. biraz aidiyet de gerekli bazı şeylerde. denenmesinde hiçbir kusur görmüyorum. hastane basma berkay ın burnunu kırma falan değil bu.

her şey bize gösterildiği gibi olmayabilir. hoca da gitti kebapçının salonunu bastı. ikisi arasında fark yok.

ardanın ki ayrı beyinsizlik. (silah var diye)

berkay ın karısı mevzusunda o gece kulübünde bilmediğimiz birsürü şey olduğunu. alkol ve biraz dayıvari tavırlarının sonunda da hastanede kendini silah ile bulan bir arda nın oldugunu düşünüyorum.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "İnşallah yeni yabancı oyuncu kısıtlaması kararından dönülür. Federasyon ile ligin paydaşları arasında bir kopukluk var. Bu, böyle gitmez." https://t.co/xAFckdedJh

Ne diyor bu? Bi kisitlama istiyor bi istemiyor

Emre'yle Arda karşılaştırmalarını çok anlayamıyorum. Teknik özelliklerine bakarsak, Emre yıllardır oynadığı takımlara çok büyük katkılar verdi, Yani karakterini bi kenara koyarsak bizim ortasahada tam ihtiyacımız olan oyuncu tipi, 40 yaşına gelmesine rağmen hala katkı veriyor. Arda ise 3 yıldır top oynamıyor,
Emre karakter olarak lider özellikte, saha içinde hem takıma hakim hem hakem üzerinde hem taraftar üzerinde otorite kurabiliyor. Saha dışında da takıma abilik edebiliyor. Yönetimle köprü vazifesi görüyor. Hele şu sıralar sportif direktör gibi. Futbol Camiasında belli bir ağırlığı var.
Arda ise saha içinde saatli bomba hakemin yakasına yapışıyor. krampon fıtlatıyor. Takım içinde toparlayıcı olmayı bırakın dağıtıcı. Gruplaşmalar yapıyor. Hocalarla kavgalı, takım arkadaşlarıyla kavgalı. Saha dışında hastane basıyor, silah çekiyor...
Dediği gibi iyi Galatasaraylıysa gelmez,, dışardan elinden geldiğince destek verir. Siyasi işleri de bi kenara bırakır
Evet sprotif direktorluk yapiyor ve butun futbolcalara hepiniz O.C siniz diyebiliyor .Emre bize sirf ihanet etmesi bile basli basina farkli hi olay istedigi kadar iyi topcu olsun .Ardanin T.sini yesin Emre

Ali Koç: "Yabancı konusunda mutlaka düzenlemeye gidilmeli ama bu şekilde 'Biz karar verdik, oldu' diyerek olmaz. İstişare böyle olmaz. Transfere 2-3 hafta kala bu yapılmaz. Biz Tahkim'e başvurduk. İnşallah bu karar değişir."

Ali Koç: "Galiba 9 kulüp başvurmuş, onlardan biri biziz. İnşallah bu karardan dönülür. Bu karar uygulanırsa Fenerbahçe'yi çok etkilemez ama biz sadece kendimizi düşünmüyoruz. Başka kulüpler çok ciddi sıkıntı çekecek, biz de onların yanındayız."

Ardanin gelip gelmemsi onemli degilde Oyuncu satmayi ve Almayi beceremeyen yonetim sirf taraftara sirin gozekmek icin ardayi istememe cabalari beni kzidiyor.Cok iyi paraya adam alip satarlar harika is yaparlar Derlerki hocam boyle boyle Bunca iyi is yaptik biz bu iste basariliyiz Arda gelirse yaptiklarimizin hic bir onemi kalmaz bizde saygi duyariz adamlara .Ama sirf taraftara sirin gozukmek icin Mustafa Bey Ardayi istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt