Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray düşmanı osmanlispor da düştü ne güzel oldu be. Osmanli ve eskişehir düşmesi müthiş oldu. Bugün de rize düşsün tam olur.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rize'nin amatör lige kadar yolu olsun inş. , Fener'in kocası Akhisar gelsin

uefa kupası sacmalıgına kalırsak eger tezegi erkenden avuclarız demektir kimbilir kactane eleme oynarız
kusura bakma sacmalik felan degil uefa kupasi. hele bizim uefa puaninin icine sican takimlar icin cok ama cok önemli. keske en alttan baslayip ADAM gibi takimi erkenden kurup puan toplaya toplaya gruplara katilsak.

Umarım AL'ye kalırız yoksa yine Eylül'e kadar hiçbir transferi bitirmeyip bomboş bir kamp dönemi geçiririz. Sezona erken başlamak çok büyük bir avantaj Tudor dönemi zımba gibiydik sezon başında onun etkisiyle şampiyon olduk.

AL ye kalırsak eğer takımı erkenden kurmak zorunda kalırlar 2 transfer falan sona aksar en fazla hem bu sebeple hemde ertesi sene uefa sıralamasını yükseltmek işimize yarayacaktır.

Ali Yavuz Kol: "Galatasarayıma geri döndüm ve beni içten içe heyecanlandıran imzayı atarak 2021’de bitecek olan 3 senelik sözleşmemi yeniledim, tek hedefim önümüzde ki sezonlarda Galatasaray'ın vazgeçilmez as santraforu olmak. Kolay mı? Asla değil. Çalışırsam neden olmasın?"

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tommaso Pobega

Gelecek sezon en önemli takviyeleri merkez orta sahay yapmamız gerekli. bu seneki öenrim yine İtalya Seri B den Tommaso Pobega. aslen Milan oyuncusu kiralık olarak pordenone de oynadı. üst düzey fizik gücünün yanında teknik olması ve ceza sahasına sürekli koşu denemesi tam bir box to box oyuncu olduğunun kanıtı. artık ikili mücadelede yerde kalan ve oyunu bırakan adamların yerine bu tip mücadeleci ve hırslı oyunculara çok ihtiyaç var. Fatih Terim Milan ile iyi ilişkilerini kullanıp bu çocuğu getirebilir mi bilmiyorum.

Bu takım 3. Olur !

İlk olay Fener galibiyeti olacak.
At fav'a bekle

Emre Akbaba da asagi yukari ayni parayi kazaniyor. Yillik ucreti 1.75m. Ustelik 4 milyon odedik, ilk 2 sezonunda hayal kirikligi. 1 yil sozlesmesi kaldi, bakalim bizimkiler sozlesmesini uzatirken yillik ucretini dusurecekler mi.

Gelecek sezon ilk 11 oyuncusu olarak gormuyordum kendisini ama federasyon 3 yerli oynamak zorunda kurali ile gelince kesin oynar gibi. Emre Akbaba ve Emre Kilinc'in takimdaki diger yerlilerden oynama sanslari daha yuksek. Jimmy, Ahmet, Sener, Taylan, Yunus, Adem falan rotasyon oyuncusu, ki bazilari rotasyon oyuncusu bile olmamali da neyse.
Saydigin diger oyuncular hic bir Süper Lig kulübünde kolay kolay ilk 11 oynayamaz (kümede kalmaya oynayanlari sayma)

______________MUS
Omar ___Luyi_______Kaan____Caner
_________Seri________Mendy
Hulk_________Eduardo________EmreK.
_____________Transfer

3 Türklü Kadro.
Ligi rahat götürür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt