Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Muslera'nın elbet döneceği ve Luyindama , Marcao ikilisinin bu ligin üstünde bir tandem olduğu görüşü ile yatırımın büyük kısmının hücum hattına yapılması gerektiğine inanıyorum , ciddi anlamda fark yaratan ofansif katkıları skor ve asist katkıları yüksek iki kenar , ofansif orta saha ve forvet lazım bu takıma.
Kılınç'tan biraz umutluyum umarım bu aşı tutar ve çok iyi bir oyuncu kazanırız.
Luyindama defansa sandalye çeksin otursun , ordan bile sindirir bütün forvetleri.Sörloth da dahil her forvete karşı önde adam.Çünkü hem güçlü , hem çevik , hem hızlı.Havadan yerden bezdiriyor insanı

Marcao satılacak büyük hatta ilk satılan isim o olur gibi çünkü diagne - belhanda - feghouli - maicon satışları bizi uğraştıracak ve bizim transfer için bi an önce garanti bütçeye ihtiyacımız var 15 - 18 arası satış bizim için başarıdır zaten daha da fazlasına satacak bilgi kapasite bizim yoneticilerde yok

Belhanda , feghouli gitsin verelim.Yoksa uğramaz bile adam buraya.2.600 garanti 300-400 bonus.
O bile cok, artik ciddi bir sekilde maaslari azaltmamiz lazim cok ozel bir oyuncu olmadigi surece kimsenin maasi 2 milyon euroyu gecmemeli.

1 Euro oldu 8 TL, batacagiz bu gidisle.

O bile cok, artik ciddi bir sekilde maaslari azaltmamiz lazim cok ozel bir oyuncu olmadigi surece kimsenin maasi 2 milyon euroyu gecmemeli.

1 Euro oldu 8 TL, batacagiz bu gidisle.
Yani şuan en kötü zamandayız.4-5 milyon bile verip scout transferi yapacak paramız dahi yok.1 sene falan daha artık bedava oyuncularla idare edelim.Onları da bu dandik lige ve ülkeye getirmek için para lazım.Genç serbest oyuncular da var ama onlar da 1-2 isterler bence.Aleix garcia , angel gomes , ramazani bunları ne yapıp edip almak lazım.

Yani şuan en kötü zamandayız.4-5 milyon bile verip scout transferi yapacak paramız dahi yok.1 sene falan daha artık bedava oyuncularla idare edelim.Onları da bu dandik lige ve ülkeye getirmek için para lazım.Genç serbest oyuncular da var ama onlar da 1-2 isterler bence.Aleix garcia , angel gomes , ramazani bunları ne yapıp edip almak lazım.
Var abi scout transferi şansımız.Becerikli yönetim olsa var.Elimizdeki adamlardan bonservis kazanmayı bilen birileri olsa en az +25 milyon girdimiz olur.Bu parayla da 2 takım kurulur

Avupa hesabı neden yapıyorsunuz anlamıyorum Bizim bu durumda avrupanın her hangi bir kupasında başarılı olmamız iki kulvarı bir arada götürmemiz imkansız Uefa kupasına inşallah gitmeyiz.Bu zorlu dönemde tek kulvar oynayacak takım seneye şampiyon olma konusunda en büyük avantaja sahip olcak sadece türkiye ligi için kadro kurabiliriz.

Boşverin uefa kupasını rakipler gitsin yorulsun sakat versin bizim derin olmayacak kadromuz türkiye ligini anca oynar

Var abi scout transferi şansımız.Becerikli yönetim olsa var.Elimizdeki adamlardan bonservis kazanmayı bilen birileri olsa en az +25 milyon girdimiz olur.Bu parayla da 2 takım kurulur
BU işler hayal yönetim 5 bile kazanda kardır.Geçen sene de çok satış bekledik beceremediler.Belki marcaoyu 10a satarlar zaten 6ya da kaanı alırız.4e kimseyi alamayız eli ayağı düzgün

Rrahmani'yi Napoli'ye sattilar, Koray ise kiralik ve Genoa'ya donecek, Kumbulla'ya da Juve, Inter ve Lazio talip. Mert oynayabilecegi bir takima gitmis. Ayrica Turkiye'ye geri donmeyi hic dusunmemis.

Avupa hesabı neden yapıyorsunuz anlamıyorum Bizim bu durumda avrupanın her hangi bir kupasında başarılı olmamız iki kulvarı bir arada götürmemiz imkansız Uefa kupasına inşallah gitmeyiz.Bu zorlu dönemde tek kulvar oynayacak takım seneye şampiyon olma konusunda en büyük avantaja sahip olcak sadece türkiye ligi için kadro kurabiliriz.

Boşverin uefa kupasını rakipler gitsin yorulsun sakat versin bizim derin olmayacak kadromuz türkiye ligini anca oynar
Türkiye ligi fetisistliginden vazgeçin, avrupa da puanin yok senin her sene daha da aşağıya iniyor, diğerleri bir şekilde toplarken sen sürünüyorsun 3. torbaya el salliyoruz. S.ligine gittiğinde aldığın 2-3 puan da yok olacak.
Afedersiniz ama koyayim Türkiye şampiyonluğuna be UEFA şampiyonluğu istiyorum 34 mac yapıp turlu turlu hakem yavsakligiyla uğraşana kadar 17 maç yapip s.ligine merhaba diyorsun. Türkiye ligi maçlarını formalite olarak gorup UEFA maçlarına hazırlanma amacıyla çıkmamız gerekir. Hedef her sene UEFA kupasını kaldıracak seviyede atletik hızlı ve bitirici oyuncu transferleri yapmak.

Emre Kilinc evren göz'ün ilettiğine göre bu sancılı süreçteki duruşundan dolayı galatasaray yönetimi kendisine jest yapmış. alacağı ücreti belli bi' miktar arttırmış. artık kendisi galatasaray'ın futbolcusudur.

Sözlükten alinti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt