Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotoğrafa bakınca birine benzeten oldu mu :D

bu ne lan saçları kazıtınca bildiğin belhanda. bu sıfatı görmek istemiyorum artık. herif kabus gibi çöktü tam kurtulacaz derken ingiliz taylor olarak kulübe girmeye çalışıyor kodumun bedevisi.

Beşiktaş taraftarı sosyal medya’da Caner Erkin ve Gökhan Gönül için #bizimlekal hashtagini açtı.

En Mantiklisi Marcaoyu satip Kaan denilen elemani almak Luyini satarsak savunmamiz bi alt kademeye duser diye dusunuyorum ama Marcao o kadar fark etmez
çok iyi tekniği var marcao'nun aslında sınır olmasa kesinlikle marcao kalsın derdim.sıkışan oyunlarda attıgı paslar çok etkili oluyor

En Mantiklisi Marcaoyu satip Kaan denilen elemani almak Luyini satarsak savunmamiz bi alt kademeye duser diye dusunuyorum ama Marcao o kadar fark etmez
Sol sağ stoper fark etmez mi dersin? Kaan sağ ayaklı çünkü. Ama artık yapacak bir şey yok. Olursa senin dediğin elimizi büyük ölçüde rahatlatır. Sol ayaklı Türk stoper bulmak imkansız şu durumda. Çağlar'ı mı gidip alacaksın sanki? :D

Ben de Mehmet altıparmak gitti diye seviniyordum. Güzel haber de hakikaten bu kamil kim bilmiyorum. Vardır bir bildikleri. Ayrıca Gökhan zan yardımcı teknik direktör diyorlar bu da iyi. Bakalım. Mehmet sixfinger gitti ya gerisi basit. Rezil bir adamdı!
Tudor - Gökhan Zan - Selçuk triosu çok iyi olmaz mıydı :asd:

2001’de GS’den ayrıldı, ertesi sene GS şampiyon oldu...

2005’te İnter’den ayrıldı, ertesi sezon İnter 15 yıl sonra şampiyon oldu...

2013’te Atletico’dan ayrıldı, ertesi sezon Atletico 16 yıl sonra şampiyon oldu...

2019’da Başakşehirden ayrıldı, Başakşehir ilk kez şampiyon oldu...

Emre Beleşoğlu

Benzer işler
images (4).webp

qurban qurbanov fena hoca değildi. karabağa avrupada iyi top oynatmıştı.
kim görecek diye geçirirdim ara ara aklımdan. bakalım ne yapacak önümüzdeki yıl

Tudor - Gökhan Zan - Selçuk triosu çok iyi olmaz mıydı :asd:

Tudor mu :D Rica ederim Süper Lig’e yeni çıkmış olabiliriz ama bu saygısızlık yapacağın anlamına gelmez.

Gökhan Zan zaten yıllardır teknik ekipte arka planda. Hiç fena olmaz. Selçuk’u da bilmiyorum. Öyle ya da böyle futbolcu olarak adamın harika CV si var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt