Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.209
- 3.313
- 2.088
azeri teknik direktör ilginç olur gerçekleşirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotoğrafa bakınca birine benzeten oldu mu
Bu kim lan Nuri @Tahir Mahir Koç
Emre Kılınç iyi duran top kullanıyor ceza sahası içine baya iyi kesmeleri varKimi alırlar bilmem ama bu takım 3 yıldır ne duran top ne korner atamıyor bı zahmet duran top atacak birini alsinlar
çok iyi tekniği var marcao'nun aslında sınır olmasa kesinlikle marcao kalsın derdim.sıkışan oyunlarda attıgı paslar çok etkili oluyorEn Mantiklisi Marcaoyu satip Kaan denilen elemani almak Luyini satarsak savunmamiz bi alt kademeye duser diye dusunuyorum ama Marcao o kadar fark etmez
Sol sağ stoper fark etmez mi dersin? Kaan sağ ayaklı çünkü. Ama artık yapacak bir şey yok. Olursa senin dediğin elimizi büyük ölçüde rahatlatır. Sol ayaklı Türk stoper bulmak imkansız şu durumda. Çağlar'ı mı gidip alacaksın sanki?En Mantiklisi Marcaoyu satip Kaan denilen elemani almak Luyini satarsak savunmamiz bi alt kademeye duser diye dusunuyorum ama Marcao o kadar fark etmez
Bu kim lan Nuri @Tahir Mahir Koç
Tudor - Gökhan Zan - Selçuk triosu çok iyi olmaz mıydıBen de Mehmet altıparmak gitti diye seviniyordum. Güzel haber de hakikaten bu kamil kim bilmiyorum. Vardır bir bildikleri. Ayrıca Gökhan zan yardımcı teknik direktör diyorlar bu da iyi. Bakalım. Mehmet sixfinger gitti ya gerisi basit. Rezil bir adamdı!

Kurban kurbanov olmazsa Hamza Hamzaoğlu verelim muadili gibi
Bu adamda da ne şans var aldığı takımı süper lige çıkarıyor ödül olarak kovuyorlarHatayspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdığını açıkladı. (beIN SPORTS)
Tudor - Gökhan Zan - Selçuk triosu çok iyi olmaz mıydı![]()