- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
yalanmış görevinin başındaymış mehmet altıparmak
Tamam Bugün olmasa da yarın kovarlar. Lig başlasa bir ay geçmeden kovarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalanmış görevinin başındaymış mehmet altıparmak
Aynen haftaya kovacağız demişlerTamam Bugün olmasa da yarın kovarlar. Lig başlasa bir ay geçmeden kovarlar.
Aynen haftaya kovacağız demişler![]()
Emre demir ve ravil alinmali. Bartug ve emin bayram zaten bizde
Baliliye sorarsa gelmezIsrailli futbolcu Türkiyeye gelirmi
Tudor muRica ederim Süper Lig’e yeni çıkmış olabiliriz ama bu saygısızlık yapacağın anlamına gelmez.
Gökhan Zan zaten yıllardır teknik ekipte arka planda. Hiç fena olmaz. Selçuk’u da bilmiyorum. Öyle ya da böyle futbolcu olarak adamın harika CV si var.
çoğu süper lig hocası değil. Erzurum devam etti adam galibiyet alamadan kovuldu.
Ikiside sag stoper mi oluyor.Olmaz mi yaniSol sağ stoper fark etmez mi dersin? Kaan sağ ayaklı çünkü. Ama artık yapacak bir şey yok. Olursa senin dediğin elimizi büyük ölçüde rahatlatır. Sol ayaklı Türk stoper bulmak imkansız şu durumda. Çağlar'ı mı gidip alacaksın sanki?![]()
bence yanlış düşünce badou kadar gelisecek oyuncu bulamiyorsak kapatqlim dükkanı.Scout transferi = para
Bizde de para olmadığına göre, yine paralı takımların kadrolarında düşünülmeyen oyuncu havuzundan kiralık seçimler yapıp iyi çıksınlar diye dua edeceğiz.
Avrupa'lı takımlar gibi 500 bin euro'ya muazzam yetenekli oyuncuları bulabilecek kadar iyi bir scout ekibimiz yok. Burada hemfikiriz. Lakin 5-6 milyon piyasası olan adamları bile alabilecek ekonomik gücümüz yokken niye scout transferi yapmıyoruz demek saçma.
Yönetimin oyuncu satışındaki beceriksizliği ise ayrı bir konu ve bence milatlarını çoktan doldurdular. Lakin göndermek istediğimizin adamların sevr anlaşması gibi kontratları varken, onlara çok da kızamıyorum.
bence yanlış düşünce badou kadar gelisecek oyuncu bulamiyorsak kapatqlim dükkanı.
Vallahi ben gecen sene damsgaard'i burada önerdim bu cocugu scout ekibinin görmeme ihtimali yoktu. 1 milyon euro versen altyapıyı sana komple verirlerdi adamlar.
Bizdeki tek sorun cesaret. Onu yaptığımız herifleri de yanlış yere gönderip sıçıp batırıyoruz.
Şu an 18-22 arası serbest kalan veya max 1 m bandında olan o kadar oyuncu var ki
Cesur olabileceğimiz bir ortam yok ki. Şu anda takımın başında Fatih Hoca olmasaydı ne yönetim kalırdı ne TD. Hocanın büyük kredisi var ama sonsuz değil. Gelecek sene de böyle olursa sezon ortasında homurdanmalar başlar. Çünkü taraftar şampiyonluğa çok ama çok alıştı son yıllarda.bence yanlış düşünce badou kadar gelisecek oyuncu bulamiyorsak kapatqlim dükkanı.
Vallahi ben gecen sene damsgaard'i burada önerdim bu cocugu scout ekibinin görmeme ihtimali yoktu. 1 milyon euro versen altyapıyı sana komple verirlerdi adamlar.
Bizdeki tek sorun cesaret. Onu yaptığımız herifleri de yanlış yere gönderip sıçıp batırıyoruz.
Şu an 18-22 arası serbest kalan veya max 1 m bandında olan o kadar oyuncu var ki