Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Altıparmak'ın yollanması normal Keçiören maçında o son gol gelmese iş farklı boyutlara gidebilirdi iyi de top oynatmadı

Fikri Hür Vicdanı Hür bir yorum. Kimse anlamıyor. Neler çekti Hatay şampiyon olana kadar ve bunun tek sorumlusu Mehmet Altıparmak!

Emre Kilinc evren göz'ün ilettiğine göre bu sancılı süreçteki duruşundan dolayı galatasaray yönetimi kendisine jest yapmış. alacağı ücreti belli bi' miktar arttırmış. artık kendisi galatasaray'ın futbolcusudur.

Sözlükten alinti
Haydaa, arkadaş adam olmaz bizim yönetim lan sanki Ümraniyespora geliyor Barcelona dan Tabiki duruş sergileyecek sergilemiyorsa zaten gelmesin

Cesur olabileceğimiz bir ortam yok ki. Şu anda takımın başında Fatih Hoca olmasaydı ne yönetim kalırdı ne TD. Hocanın büyük kredisi var ama sonsuz değil. Gelecek sene de böyle olursa sezon ortasında homurdanmalar başlar. Çünkü taraftar şampiyonluğa çok ama çok alıştı son yıllarda.
Bir de hedefi olmayan takımların böyle riskleri alması çok daha kolay oluyor. Adamların zaten mali güçleri hiç yok ve kaybedecek bir şeyleri de yok.
Adamların denediği çocuklardan 5 tanesinden 2 tanesi tutsa onlar için muazzam bir olay.
Bizim 11 için aldığımız adamlardan 2 tanesi tutmasa görüldüğü gibi marizlene marizlene bir hal oluyoruz.
Seri, Lemina, Nzonzi... Hepsi kağıt üzerinde muazzam transferlerdi ama 3'ünü toplasak 1 adam kadar performans vermediler ve az kalsın dalga geçtiğimiz FB'nin bile altında, 7. filan bitirecektik.

Yapma etme allah aşkına lige havlu attığımızdan beri
forvette ahmet
istemediği jimmy
Forvette donk
futbolu 5 sene önce bırakmış selçuk
ilk tercih oldu hep. Dönüp dolaşıyor aynı hesaba geliyor. 1 hafta önce arkanda hocan var hata yapacaksın olsun diyen adam bir hafta sonra çocuğa 1 dakika bile şans vermiyor ahmet giriyor yerine.
Transferi geçtim daha elimizin altındaki oyuncular konusunda en kötü tercihleri yaparken cesaret transferi beklemek hayalcilik. Trabzonspor yenilenmeye başladığında pozisyonu aynı bizim gibiydi. Israr etti uğurcanı, albulkadir*2, yusuf yazıcıyı kazandı. Pivot santrafor lazım vedat olmazsa ölürüz hastalığı yaşayan galatasaray varken herifler gidip komik bir opsiyonla sorloth'u aldılar. Bunlar cesaret işte bizim 3 senedir yapamadığımız ve bu günlerin bağıra bağıra geldiğini gösteren cesaret.

Götümüzü kurtaran bir muslera olmayınca ankaragücünden farkımızın kalmadığını bize gösteren cesaret hamleleri.

muslera
elabdellaoui luyindama marcao saracchi
xxxx xxxx
kilinc akbaba trezeguet
xxx

2 orta saha ve diagneyle muhtemelen yerli transferine dönüp ligi götürmeye calisacagiz.. satilan oyunculara göre 2-3 oyuncu alabilirsek aliriz bonservisle -->rodop'un yazdigi üc asagi bes yukari cikabilir. sergen bile 8-10 oyuncu almamiz lazim diye hemen konusmus yönetimle. bizim hoca ne zaman rapor verecekse versin artik ahmetler jimmyler olmasin​

kılınç-akbaba-treze üçlüsü. buna büyük bir ihtimalle falcao veya diagne eklenecek..Çok ciddi söylüyorum.Bu sıralamayı ararız.Seyircisizde oynanırsa küme düşme tehlikesi bile yaşarız.
Küme düşersekde o zaman herkes mutlu olur.

yemin ederim başkanından yöneticisine ve taraftarına kadar başka türlü akıllanmayacağız.İllaki küme düşeceğiz.

Taraftar sesini duyurmalı..Tepkisini duyurmalı.
Buda ancak ultraslanın açıklamasıyla olur.
Transfer için işi bilen kişiler bu klübe kazandırılmalı tarzı bir açıklama yapılmalıdır.
Aksi taktirde aynı kişiler bu transferleri yaparsa bizden hiçbir halt olmaz.

çok geç olmadan,iş işten geçmeden tepki verilmelidir.

kılınç-akbaba-treze üçlüsü. buna büyük bir ihtimalle falcao veya diagne eklenecek..Çok ciddi söylüyorum.Bu sıralamayı ararız.Seyircisizde oynanırsa küme düşme tehlikesi bile yaşarız.
Küme düşersekde o zaman herkes mutlu olur.

yemin ederim başkanından yöneticisine ve taraftarına kadar başka türlü akıllanmayacağız.İllaki küme düşeceğiz.

Taraftar sesini duyurmalı..Tepkisini duyurmalı.
Buda ancak ultraslanın açıklamasıyla olur.
Transfer için işi bilen kişiler bu klübe kazandırılmalı tarzı bir açıklama yapılmalıdır.
Aksi taktirde aynı kişiler bu transferleri yaparsa bizden hiçbir halt olmaz.

çok geç olmadan,iş işten geçmeden tepki verilmelidir.

Bence küme düşelim en güzel tepki bu olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapma etme allah aşkına lige havlu attığımızdan beri
forvette ahmet
istemediği jimmy
Forvette donk
futbolu 5 sene önce bırakmış selçuk
ilk tercih oldu hep. Dönüp dolaşıyor aynı hesaba geliyor. 1 hafta önce arkanda hocan var hata yapacaksın olsun diyen adam bir hafta sonra çocuğa 1 dakika bile şans vermiyor ahmet giriyor yerine.
Transferi geçtim daha elimizin altındaki oyuncular konusunda en kötü tercihleri yaparken cesaret transferi beklemek hayalcilik. Trabzonspor yenilenmeye başladığında pozisyonu aynı bizim gibiydi. Israr etti uğurcanı, albulkadir*2, yusuf yazıcıyı kazandı. Pivot santrafor lazım vedat olmazsa ölürüz hastalığı yaşayan galatasaray varken herifler gidip komik bir opsiyonla sorloth'u aldılar. Bunlar cesaret işte bizim 3 senedir yapamadığımız ve bu günlerin bağıra bağıra geldiğini gösteren cesaret.

Götümüzü kurtaran bir muslera olmayınca ankaragücünden farkımızın kalmadığını bize gösteren cesaret hamleleri.
Bizim alt yapıdaki elemanları fazla gözünüzde büyütüyorsunuz bana göre. Altın jenerasyon denip duruyor mesela ama çoğunun fiziği bile çöp gibi. CL maçında hayatında ligde 1 dk oynamamış Ozan'ı koyan da aynı hocaydı. İlk 11 seviyesinde olan biri olsa zaten hoca oynatırdı. Kiralık döneceklerden bir şeyler çıkabilir belki. Yoksa 1 oyuncu sırf genç diye oynatılmaz.
Tekrar söylüyorum, alt yapıdaki çoğu oyuncuyu dikkatli incelersen bu ligde ayakta bile kalamayacaklarını görürsün.

Screenshot_2020-07-20 Spor Haberleri, Son Dakika Spor, iddaa sonuçları ve tahminleri - Sporx.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt