Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligi Sivas ve bjknin arkasında bitirecek olmamızı nasıl yorumluyorsun kmki
Eylül ayında yorumladığım gibi düşüncelerim aynı:

Fotoğrafa bakınca birine benzeten oldu mu :D
Hahahaha

Saçlar gidince Younes Tyler oluyor
896741604.webp
800x420-galatasarayli-belhanda-pes-ettirdi-1593171809772.webp

SON DAKIKA VER Kırmızıyii @Musap Aydinli

Ghayas Zahid, yaptığı açıklamada transferine ilişkin net konuştu ve açık kapı bıraktı. İşte o sözler...

5f158d4b66a97cf47fb532d5.webp

Sezon sonunda ayrılması beklenilen Younes Belhanda yerine yeni bir orta saha arayışında olan Galatasaray'ın, gündemine Ghayas Zahid'i aldığı yazılmıştı.

Apoel Nikosia'da forma giyen Norveçli 10 numara Ghayas Zahid, Galatasaray'a transfer olacağına yönelik iddialara ülkesinde yayım yapan bir gazeteye verdiği röportajda yanıt verdi.

"Şu anda olduğu düzeyde olmasa da, Panathinaikos'ta oynamak güzeldi. Tarihsel olarak Olimpiakos ile birlikte Yunanistan'daki en büyük kulüp olarak görülüyor. Onların bir parçası olmak harikaydı. Umarım iyi yerlere gelirler"

"TRANSFER OLMAK İSTİYORUM"

Artık yeni bir adım atmak ve daha iyi bir kulüpte oynamak istiyorum. Hem kariyerim açısından hem de finansal olarak daha iyi bir yerde olmak istiyorum. Ben böyle düşünüyorum. Bu, yaz transfer sezonunda mı? 6 ay sonra mi olacak? göreceğiz. Bildiğim tek şey bir değişimin olacağı. Bence olacak.

Son düzenleme:
10 numara transferi çok önemli modern futbol,iki 8 numara geyiklerini boşvermek lazım adam gibi 10 numara şart o yüzden ince eleyip sık dokuyup gerekirse IQ testi,soy analizi(faslı çıkabilir) yapıp öyle anlaşsınlar,boş kale bile olsa farketmez şut çektirsinler,2 metreye isabetli pas atabiliyo mu baksınlar 3 senedir gözlerimiz kanadı artık yeter...

Onu bırak, Jimmy ne yapmış....

Omar bitmiştir H.o.

Galatasaraylı Jimmy Durmaz'ın, Faslı sağ bekin Instagram paylaşımına yaptığı yorum da bu iddiaları güçlendirdi. Deneyimli isim, Norveçli futbolcunun şampiyonluk paylaşımına, "Tebrikler kardeşim, çok yakında görüşürüz" şeklinde yorum yaptı.

0x0-1595260134528.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt